vlevi Creative Commons License 2009.07.02 0 0 32
Szóval igen, rosszult fogalmaztam. Valami miatt nekem nagyon lassúnak tűnik, de nem látom az okát. Mindenesetre sokkal jobb lenne, ha egy sima kockát kirakna a kép helyére, és ha van ideje, akkor rárajzolhatná a thumbnailt is. Így addíg, amíg totál fel nem olvasta a könyvtár tartalmát, azt se tudom, mennyi kép van ott.

Egyébként talán megvan a "megfejtés". Hétvégén voltam a Zeltwegi repülőnapon, és előtte Graz-ban mászkáltunk, fotózgattunk. Ott a képeket "medium" jpeg-ként csináltam, ami a 450D-nek 6Megapixelt jelent. Ezeket a képeket berántja nagyon gyorsan, de ami 12megapixel, azokra sokat kell várni. A 6 megapixeles képekre valóban úgy van, hogy nem látom, olyan gyorsan dobálja fel őket a file browserbe, de a 12megásak már valami miatt kifognak rajta.
Pedig 1-1 kép konvertálására szívesen használnám, mert tényleg nagyságrenddel többet tud, mint a DPP, de ezzel a sebességgel sajnos nem tudok vele mit kezdeni. Az előbbi írásom (kb fél óra) óta kb a feléig jutott a Zeltwegi repnap kábé 1000 képének. Mármint a file browser :( :( :( :( :( :(
Előzmény: dualon (28)