COMBINO SUPRA NF12B Creative Commons License 2009.07.02 0 0 41275

"3. Komoly önbizalomra vall, hogy nálad párszor felkészültebb, tapasztaltabb intézményeket, civil szervezeteket nevezel gittegyletnek, bizonyára komoly szakmai háttérrel és tudással. Ez a topik inkább periférikus, így kevésbé olvassák azok, akik igazán helyretennének emiatt."

 

Egy utolsó OFF a témához

 

Először is nem ismerjük egymást, ezért nem személyeskedünk. A markáns vélemény fogalma nálam nem egyenlő a "komoly önbizalommal", ezért nem kell engem "helyre tenni." Az elhibázott dolgokat kár mentegetni, nem érdemes.

 

Azt elhiszem, hogy komoly munka volt a háttérben, de a végeredmény... (A pontok után inkább nem írok semmit.) Én, mint egyszerű, hozzá nem értő, tájékozatlan utas csak a végeredménnyel szembesültem, amiről már korábban kifejtettem az álláspontomat.  Azért, hogy ON is legyek, nézd meg pl. a 72-es troli külső végállomásának jelenlegi kiírását. (Zugló vasútállomás, Hermina út) Ez már magáért beszél. Nem hinném, hogy a 72-esről átszállva tömegével keresnének a vasútállomást, ellenben a Hungária krt-tal ill. az 1-es villamossal.

Nézzünk egy másik példát: a 73-as, 76-os troli Andrássy úti megállóit egy rövid időre átnevezték Vörösmarty u., M. Szegény 76-os nem is érinti a Vörösmarty utcát. No comment...

 

Előzmény: Peto (41266)