mareszp Creative Commons License 2009.07.01 0 0 1079

Köszi, hogy segítesz. Tudom, hogy szorosra terveztem a programot. Ami belefér, belefér, ami nem, nem. Felsőszölnökön, az Őrségben nyaralunk, és onnan indulunk. Ha jól számoltam, 3 óra alatt érünk Bledre. Arra lennék kíváncsi, hogy hol érdemes Ljubjanánál lemenni Bled felé?  A térképen elkerülőút van, a H3-ra, majd az A2 autópályán tovább. Megfelelő, vagy tusz jobbat? Könnyen lehet közlekedni, úgy értem, hogy jól ki van táblázva?

Bledben van információs iroda, ott szeretnénk egy éjszakára szállást foglalni, olcsó szállást. Tudom, hogy Bledben nincs ilyen, de tudnak adni a környéken is, 30 km-es körzetben is? 10 Eurós lenne a legjobb, vagy naív vagyok? Bledben  csak pénzért lehet parkolni?

A Vintgár szorost könnyen meg lehet találni? Annyit tudok, hogy 4,5 km-re van Bledtől. Sp. Gorie felé?

Bledtől 170 km-re van Koper, a tengerpart. Van ott strand? Fizetős? Mint látod, fontos a pénz. Erről jut eszembe! Mi az euro váltópénze? Koperről tudsz térképet, hogy hol találok a neten?

Mennyire lehet menni az autópályán? Úgy értem mennyire emelkedős, kanyargós? Milyen színű a rendőrautó?

Egyelőre ennyit kérdezek. A belépőket tudom. Lehet, hogy aggályosnak tartasz, és kicsit gyerekesnek, de szeretek precízen felkészülni minden eshetőségre. Persze tudom, hogy nem lehet. Nagy segítség lenne, ha válaszolnál, amire tudsz. Előre is köszi a segítségedet!

Előzmény: harzol (1078)