vidi313 Creative Commons License 2009.07.01 0 0 83
A hajón mindenhez (fizetéshez is) az indulás előtt kapott Carnival kártyát (ami egyben a szoba kulcsa is) használhatod, + persze a saját bankkártyat is fizetésnél.
Készpénzfizetés a hajón nincs. A Carnival kártya azaz a szobakulcskártya kiadásának feltétele az indulás előtti beszálláskor az érvényes bankkártyád, vagy valamely hozzátartozód érvényes bankkártyája. Ezzel fizethetsz mindenütt a hajón, amit utána később a bankkátyádról számolnak el.
Fizetni persze csak az alkoholért kell a hajón, a többi benne van a jegy árában. 24 órán keresztül Bufet működik, tehát ehetsz ihatsz annyit, ami csak belédfér. Ennyit a hajóról.

Csak Nassau-nál kötöttünk ki. Itt a hajóból kiszálláskor szintén a Carnival kártyát kérték, és visszamenetkor is. Jó persze ha ott van mellette az útlevél, vagy aki amerikai zöldkártyás, illetve állmpolgár, annak a gépjárművezetői jogosítvány. A árakat illetően lényeges eltérést az alkoholos italokat kivéve nem láttam, mondjuk Miamihoz képest. Tehát az csak legenda, hogy hú milyen olcsó ott minden.
Paradise Islandbe csónakkal mentünk át, ami 6$ volt fejenként, még visszafelé taxival jöttünk, az 4$.
Sehol nem fizettünk ezen kívül. A karibi tengerben fürödéshez is fizetni kell, 35$-t kértek fejenként, de azzal érveltünk, hogy nem akarunk fürödni, csak nézelődünk, így aztán beengedtek oda is fizetés nélkül. Végül aztán csak úgy döntöttünk, mégis fürdünk. Kb. 9 órát voltunk a Bahamákon, habár a hajó csak másnap reggel indult a kikötőből.
Belinkelek egy képet a Straw Market-ről is.
Előzmény: musseln (82)