Pinologus Creative Commons License 2009.06.24 0 0 7242

1. A csaj nem volt józan; de nem is gusztustalan részeg, valahol a kettő között. Valszeg a piától fokozott hiányérzete lehetett; sajnos, ez már sose fog kiderülni.

 

2. Igazad van, millióból egy ha akad, én meg éppen akkor jártam arra. Az is lehet, hogy (mivel a dolog a Városligetben történt), a szesztől hajtva azért ment a Ligetbe, hátha összeismerkedik valakivel, aki megdugja. Ilyen eset azért többször akad; mármint hogy kicsit mólésan feltör a csajban a dughatnék, de éppen nincs állandó partnere.

 

3. Ha egy jó külsejű csaj odajönne mellém, miközben pisilek egy bokor tövében, valszeg (ill. biztosan) megkérdezném, "nem akarod fogni egy kicsit?"

 

4. Tényleg megtörtént, aztán leültünk egy padra, várva a sötétedést. De én már akkor se voltam független, túl hosszú ideig nem tudtam kimaradni (így, magyarázat, előzetes bejelentés nélkül), ezért egy idő után felálltam, és hazaindultam. A csaj még könyörgött pár percig, de nem tudtam mit csinálni. Biztos akadt neki aztán más is.

Szóval így történt, dehát néha kihagy az ember, vagy kényszrül kihagyni nagyon kitűnő alkalmakat is. A csaj amúgy az átlagosnál jobb nő volt, bár nem az a szexbomba, és az akkori magam korának megfelelő életkorú is (azaz 35 körüli).

 

Előzmény: Törölt nick (7236)