borcsimama Creative Commons License 2009.06.22 0 0 3405
Szervusztok kedves Midenki!!!

Zsuzsikám, gratulálok szépséges menyasszony voltál, gyönyörű a ruhád, a hajad, az egész lényed!!! Csinosak voltatok mindketten a férjeddel együtt. A torták, isteniek. Az idő is kegyes volt hozzátok!!!

Még egyszer kívánok Nektek egy egész életre szóló szerelmet, szeretetet, boldogságot!

Magdikám, remélem, mára sikerült kipihenned az esküvő fáradalmait. Én is úgy vagyok vele, ha nem a megszokott időben kerülök az ágyikómba, akkor másnap teljesen kész vagyok, olyan, mintha felborult volna minden.
Most már 2 napja egyfolytában fáj a fejem, hiába kapom be a gyógyszert, nem akar szünni. Tegnap megfőztem, megettük a levest, s utána kezdődött egy film amit meg akartam nézi, (az én tv-m a hálóban van, a férjemé a nappaliban, hogy ne veszekedjünk, ki mit néz) ledőltem az ágyra, és elaludtam. Befejeztük az ebédet, utána megint ugyan ezt, tehát legalább 4 órát aludtam délután, este 10-kor feküdtem le, többször is fenn voltam éjjel, és nem bírtam kialudni ezt a fránya fejfájást.

Erzsikém, olyan jó olvasni kedves soraidat, a beszámolót a leánybúcsúról. Már többször írtam, csak ismételni tudom magam, hogy egy csodás anyuka vagy!!!

Évikém, siess vissza hozzánk, nagyon fogsz hiányozni. Én is minden kávézáskor fogok Rád gondolni!!! Vigyázz magadra, és készítsél sok-sok szépséget!!!

Györgyike köszi a választ!!! IE ügyben. Remélem, hogy a héten lesz segítségem számítógép ügyben, a lányomék már itthon vannak, de nem akartam lerohanni a problémáimmal, mert elég fáradtan néz ki, hosszú volt a hét, azután meg itthon a két lányát babusgatta! Hiába nagyok, azért még igénylik az Anyut nagyon!!!
Fiamék meg Horvát országban vannak, tegnap gyorsan küldtem nekik üzenetet, hogy írják meg mi van velük, mert hallottam a hírekben, hogy mik voltak ott tegnap. Hála Istennek rendben vannak, ma jönnek haza. Képzelhetitek, hogy mennyire összeszorult a szívem, amikor hallottam a tornádót, meg a földrengést!!!!

Bocsánat azoktól, akiket nem szólítottam meg, mindenkit nagy-nagy szeretettel ölelek: Borcsi

és most hozom a kávét::