bestpixel Creative Commons License 2009.06.20 0 0 24
Szerintem a mai áraknál már nem nagyon éri meg az otthoni barkácsolgatás. Egy-két speciális cuccnál még ok, de pl. derítőlapnál, amit már szinte utánad vágnak bármelyik fotósboltban, teljesen felesleges! Ezt nem azért mondom, mert én is árulok éppen ilyet, hanem mert tényleg kapsz már pár ezresért is.

De hogy vmi hasznosat is mondjak: én úgy csináltam derítőlapot még 18 éve (amikor tényleg aranyárban voltak: az első Lastolite összecsukható arany/fehér (még ma is megvan) derítőlapom akkori ára kb. 15 000 Ft volt!) occsóér', hogy sima bolti vastagabb kartonlapra összegyűrt, majd kisimított alufóliát ragasztottam. "2 ilyen lapot pedig a széleiken összeszalagoztam, aztán egymás felé csukva szállítottam, amikor kellett, akkor meg könyvszerűen kinyitottam.

Egyébként itt az én eladó darabom (még van 2 db): új StrataFlex keretre feszíthető derítőlap 152x219 cm méretben (ez jóval nagyobb a szokásos araboknál, egy modellt tetőtől talpig ki lehet vele deríteni!), ezüst/fekete oldalakkal. Ára: 19 000 Ft.
d
Előzmény: Törölt nick (23)