Az 5 éves lányom is már kétkerekűn teker egy jó ideje, sőt terepen szeret legjobban menni, mountain-bike-os lesz belőle, azt mondja :p :)) Sokszor csodálom, hogy milyen helyeken és milyen sokat, 6-8 km-eket képes menni anélkül, hogy kifáradna.....tegnap éjjel csak rátaláltam arra az oldalra, és csodálkoztam azon, hogy milyen méretet milyen korosztálynak ajánlanak.:O Szerintem az oldal üzemeltetője életében nem látott még kisgyereket bicajon, ha a 20-as biciklit 3-4 éves kortól ajánlja.:s Szóval elbizonytalanított, mert én úgy tudtam (és úgy is van, ma megnéztem a bringán), hogy az 5 évesem 16-oson hajt, nem is ültetném nagyobbra, az még túl nagy lenne neki. Ezen volt még anno pótkerék, amíg szükség volt rá.
A 20-asra is írja a pótkereket, én még az életben nem láttam akkora bicajon pótkereket....van egy 20-as bicajunk még a fiamtól, megnéztem ma a bicókat a garázsban...hát elég fura lenne azon a pótkerék...szóval (pedig ráadásul kimondottan gyerekbiciklis oldal), nagyon el vannak tájolva méretezés-ügyileg.:s
Nah ennyi, bocsi a nagyon offért....