Most már olyan lettem, mint egy fanatikus rajongó. Megszereztem a Live in Europe 1968., a Sounstage Performances és a No One Here Gets Out Alive DVD-ket is, merthogy megláttam őket a boltban a polcon, aztán nem tudtam otthagyni. :-)
Azért nekem eddig a Dance on Fire DVD a csúcs, de elismerem, valóban jó - a kiváló hang-, képminőség és a hibátlan, pontos éneklés miatt - a Hollywood koncert is attól függetlenül, hogy Jim aznap nem verte szét a színpadot. A Soundstage és a No One Here DVD-ket viszont én csak olyan embereknek ajánlanám, akik tudnak angolul velem ellentétben. Bosszantó, hogy szinte semmit nem értek az interjúkból, és még csak olyan jó ismerősöm sincs, aki órákat áldozna rám azért, hogy fordítsa a szövegeket. :-(
Kezdek megbarátkozni a Morrison Hotel és az L. A. Woman lemezekkel is. Mondom, mint egy igazi rajongó. :-))
Nagyon lelombozott viszont, amit a youtube-on tapasztaltam. Sokan készítettek fotókból megemlékezést a Doorsról vagy Jim Morrisonról, és szinte mindenkinél letiltották az eredeti hangot, ami nyilván Doors szám lett volna. Ugyanakkor a műsoros DVD-kről teljes dalok vannak fenn évek óta ugyanott! Nem értem ezeket az elcseszett törvényeket és szerzői jogokat. Ezek után meggondolandó, hogy belevágjak-e én is egy hasonló filmecskébe. Mi értelme, ha nem tudom felrakni a netre, mert kinyírják a hangot? Érti valaki ezeket a szabályokat?