gsolya Creative Commons License 2009.06.13 0 0 341
Figyelem! Hasznos infók mindenkinek akinek Citrom-nyomora van!

Én is megjártam a hadak útját lóCitromékkal és úgy látom, nem vagyok egyedül ezért gondoltam h megosztom a tapasztalataimat:
A történet sajnos sokaknak ismerős lehet: befizettem, letettem a kresz-t aztán elkezdődött a végnélküli 3 hónapos huzavona ugyanis nem volt autó vagy oktató vagy valami hasonló. 3 hónap után úgy döntöttem h otthagyom őket és sikeresen kijelentkeztem. Igen ám de 22E ft-tal adósok maradtak. Hiába telefonáltam, mentem be személyesen, hagytam üzenetet:semmi. A pénzt nem akarták visszafizetni. Engem pedig mérhetetlenül dühített hogy ilyen piti módon akarnak kirabolni.

Végül két levet írtam: egyet a Nemzeti Közlekedési Hatóságnak egyet a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségnek. Leírtam a történetemet és hogy tulajdonképpen engem megkárosítottak és azóta is hülyének néznek. 2-3 héten belül kimentek ellenőrzésre a lócitromékoz és utána-hihetetlen módon- mégiscsak visszafizették a tartozásukat.
A barátom ugyanezzel a problémával hasonló módon bánt el. Tehát a felettes szerveknek kötelességük kivizsgálni a bejelentéseket. Tuti a trükk.

Egyszóval: ne adjátok fel és ne kuncsorogjatok a recepciónál, mert ők magasról tojnak az egészre. (szerintetek miből fedezik pl azt a fullos irodát ott a Mammut-ban?) Írjatok a fellettes szerveknek ,mert az ilyen patkány bandát csak akkor lehet cselekvésre ösztönözni, ha megszorongatják őket és ezek a hatóságok pont ezért vannak.
És még egy ok a bejelentésre: ha minél többen teszünk valamit az ügy érdekében akkor megakadályozhatjuk azt is h az ilyen kamu-autósiskolák (ahol évek alatt sem juthatsz el a jogsiig és nem a te hibádból) ne palizzanak be még több szerencsétlen embert .
Ne hagyjátok magatokat és álljatok ki az igazatokért!
Sok sikert!