Szonyka76 Creative Commons License 2009.06.13 0 0 5272

Ed30! Nem hiszem, az MR is csak csúszást, kopást, merevséget mutatott ki. Gondolom a sérv sem csak úgy egyik napról a másikra jön.

Röntgenen két helyen is voltam, és nem egyezett a csigolyák száma és a csúszás mértéke sem. De ebből egyik doki sem csinált említésre méltó ügyet. Útravalóként ezt adták: kíméljem. Kímélem, már nem emelek nehéz dolgokat, ha valamit emelek is kétszer meggondolom, hogy igen e és hogyan. Teljesen másként telnek ebből a szempontból a napjaim és ennek ellenére egyre jobban fáj. Tegnap este a szokásos kitapasztalt alvási módom sem ment, mert mikor felhúztam a lábam, nyilalt a derekam.

Kaptam a szüleimtől kosmodisket, spéci ágymatracot, de egyik sem ér semmit sem.  Az  baj, hogy tényleg semmi javulást nem érzek, inkább egyre vacakabb.

 

Most úgy néz ki elmegyek a dokihoz kisírom a háti szakaszról is a röntgent mert az is fáj, amire tavaly azt mondták, biztos csak el van fáradva.

Hát nem erőltetik agyon magukat a dokik az biztos - tisztelet a ritka kivételeknek-. Az a  gond, hogy a pénz beszél.. az pedig nem áll itthon halmokban....

Előzmény: ed30 (5257)