MayItBe Creative Commons License 2009.06.13 0 0 11767

Szia - ha erre jársz! :-)

Akkor Veled is örömmel tudatom, hogy tegnap este sikerült kb. 50-60ml-nyi folyadékot (szőlőcukros víz és a feloldott gyógyszer)beleimádkozni a cicába. (Akinek amúgy Csippi a neve, mert fiú létére annyira kicsi volt, amikor született és most sem néz ki kandúrnak egyáltalán ...)

Egy régi melegítőfelsőbe csavartuk bele úgy, hogy a nyaka és a feje volt csak kívül - igaz, ezt menet közben kb. tízszer kellett újból megcsinálni, mert főleg eleinte igyekezett kimászni. Kb. a felénél tartottunk, amikor megnyugodott és a hátralevő mennyiséget nyugodtan lehetett fecskendezni. Annyira sajnáltam szegényt, két fecskendőzés között mindig elaludt ...

Mikor végeztünk, még kb. egy órát  fogtam abban a melegítőben, mert azt láttuk, hogy nyugodtan tud pihenni, így nem kell tartania a fejét.

Aztán visszaraktuk a helyére, úgy néz ki megvan.

Még annyit, hogy úgy tűnt, a fele mennyiségnél kb. elkezdte érteni, hogy mit akarunk és onnantól könnyen ment a dolog. (a férjem a hátam mögött állva próbált mindig úgy fordulni és a fecskendőt a szája sarkába illeszteni, hogy a kevésbé roncsolt részen tudja itatni. Tényleg nyelt egy idő után és szinte minden folyadák elfogyott, amit kevertünk neki!)

Remélem, ma hasonlóan sikerül legalább háromszor ezt megtennünk.

Azt szeretném még kérdezni, hogy esetleg tejet, tisztán, vagy higítva adhatnánk-e neki, vagy maradjunk a szőlőcukros víznél, illetve úgyis húslevest akartam főzni a hétvégére, az mehet-e vajon neki?

Még egyszer ezer köszönet a hathatós segítségért, remélem, lesznek még jó híreim. Most kicsit bizakodóbb vagyok, mint tegnap délelőtt! (A fürdetésről egyelőre letettünk, majd ha kicsit jobban lesz.)

Előzmény: Antisystem (11766)