Írtam én is a térkép nevét 2HSZemmel ezelőtt. Topoguide V2.1G. Sajna tényleg csak garminon futnák. Ezek elég drága kütyük :( Ha elsősorban nem motorra kell akkor biztosan meg leszel vele elégedve.
Gyusz az enyém sajna nem baró magasságmérős, meg digitális kompassz sincs, ami miatt egy két kanyart földúton meg szoktam szívni :) Viszont ott van a kis x ami a memória kártyát jelenti. NA az rohadt jó. 1 gigás kártyát vettem bele, kb 20% ra tudom megtölteni a 3 magyar és 1 román térképpel, de röhögve felfér a környező országok topo és navi térképei is. A turistautak.hu térképet próbáltad már? Ingyenes és ha túrázni mész borzasztó jó, meg van jelölve benne az összes túristaút a hegyekben kilátó, kút szobor múzeum, meg minden ami túrista látványosság.
Nekem 2 éve megvan a kütyü, de még mindig jövök rá dolgokra, amik eddig vagy nem érdekeltek, vagy nem is tudtam róla. Én mindig úgy használtam, hogy ne forgassa a térképet, mert bekavarodok. De mikor bedobta a következő kanyarban merre kell fordulni, akkor ott a célirány felül elvet követve elfordul a térkép, oszt azt se tudtam hol vagyok, viszont jó volt, hogy láttam hány méter múlva kell fordulni. Most meg rájöttem az offroad túra során, hogy sokkal jobb, ha ezt a köv forduló bemutatása opciót lekapcsolom és rájöttem, h a térkép fölé egy adatmezőre ki tudom helyezni hány méter múlva kell fordulni. Így ezt mindig látom tök jó. És nemi s kapkodja a képet. A köv amit le fogok kapcsolni az az autó zoom lesz. Azzal tud megszívatni, hogy nézem jú már mindjárt le kell fordulni, közbe meg ő megnövelte a térkép léptéket 500 méterről 3 km re :D
Robz: aztán a DR hogy muzsikál?
ÍGY? :DDD