eeesztike Creative Commons License 2009.06.11 0 0 832
Sziasztok!


Pár hónapja,nagy nehezen rábeszéltek az orrsövény műtétre,amihez hozzájárult,egy orrplasztika,mert nem volt éppen rövid a nozim,illetve helyre rakták az orr törésemet is, ami azt jelentette,hogy újra el kellett hogy törjék,és a végére az orrkagylóim is duzzadtak voltak így azt is helyre rakták.Szóval minden ami elképzelhető.

Junius 9.én műtöttek(8órakor),vagyis két napja,altatásban,gondoltam leírom a tapasztalatokat hátha segítek valakinek a döntésben,nekem is volt akik itt a fórumon erőt adtak.:)

Tehát,a műtét 2órás volt mindennel együtt,nagyon féltem az altatástól,sőt csak attól féltem,hogy nem kelek fel vagy túl altatnak,szóval minden butaságtól.
Műtét után kb 4óráig agonizáltam és nem tudtam beszélni,sajnos nagyon rosszul hatott rám.
Ébredés után hányinger,ami az alvatt vér miatt teljesen normális.Kell is hiszen nem lehet megemészteni.Estére már járkáltam,bár szédelegve és hányingerrel.
Fájdalmaim abszolút nem voltak,csak aznap vérezett az orrom,cserélgettem a parittya kötést és ennyi.Reggel bejött a dokim,akinek egyébként nagyon jó keze van,hiszen reggelre már kivette a tamponokat,nem is éreztem semmit,kicserélte a gipszet és haza engedett.
Holnap már a gipszet is leveszik végleg,most kicsit dagadt az arcom,nyilván a törés miatt.
Az új orrom még nem láttam,mert amikor láthattam volna cserélték a gipszet,én elájultam, deez mind az altatás miatt.

Összegzés ként csak annyit,hogy fájdalom abszolút nincs,az altatás nem kellemes,rajtam rosszul jött ki(nagyon alacsony a vérnyomásom),de már lassan levegőt is kapok,és hihetetlen,mert még soha nem éreztem a fa vagy a por illatát itthon:)szuper,úgyhogy mindenkinek hajrá!!!!.Az éjszakák nem túl jók,de ki lehet bírni.
Az én arcom tényleg szét verték,ezt meg is mondtáka műtét után, és mára már jól vagyok,fájdalom csillapítókkal,simán mindent lehet csinálni. :)Az a furcsa,hogy nagyon megszoktam a számon lélegzést és nem esik jól az orromon,de felfoghatatlan hogy jön a levegő ott is.