oszcilloszkop Creative Commons License 2009.06.10 0 0 464
SW frissítésre 1 órát szoktak ráírni márkaszervizben a munkalapra ami 7000 Ft/óra. Én túlestem rajta pont az általad említett ventillátor hiba miatt.
Frissítés előtt a motor leállítása után sokszor ment a venti teljes fordulaton vagy 5-6 percig, elég idegesítő volt. Utána is létezik a jelenség azzal a különbséggel, hogy csak fél fordulaton megy és sokkal ritkábban, kb 600 km-enként csak akkor ha nem fejeződött be teljesen a részecskeszűrő regenerálás. Ezt onnan veszem észre, hogy dől a forróság az autó alja felől. Pont ma reggel is ez volt a helyzet mikor megálltam tankolni. Ez majdnem minden regeneráláskor bekövetkezik mert ritkán megyek hosszabb utakra, jellemző a napi 15-15 km-es út.
Frissítés előtt a kiolvasott hibakódok között szerepelt a túl gyakori regenerálás, amit összefüggésbe lehet hozni a gyakori ventillátor járásokkal...

A másik dolog pedig nem a hátsóablak fűtésre vonatkozik (normális esetben) hanem az első ablak párátlanításra. Ennél teljesen normális hogy csak az AUTO megnyomásával állítható le. Benne van a kezelésiben is.

Előzmény: reseller (458)