pmárti Creative Commons License 2009.06.10 0 0 82533

Szép napot mindenkinek!

Margitmama és a többi Margitkánknak nagyon sok Boldog névnapot kívánunk   Sárika és Márti

 

Jolimama!  Ügyes vagy  nagyon jó lett a kis kombinált hajócskásod, ehhez én még nem mertem nekimenni, majd most ha lesz színes fonalam kipróbálom. Nálam senki sem kínlódott tovább amíg megtanultam a hajócskázást, de nagyon megszerettem, olyan jó lenne egy szép kalapocskát készíteni belőle, de még ahhoz"izmosodnom " kellene.Én a barna hajócskát szeretem legjobban azt a duplát mert az orra fel van pöndörítve és azzal jól át lehet húzni a szálat a pikón nem kell hozzá horgolótű, a fém duplaorsósom nekem is van de az az én kezemhez nagyon nagynak érzem, ez a kis keskenyebb barna könnyű és a rövid újjaimnak talán ez a legjobb.

 

Csiripke! Nagyon jó lett  a kalapod, ugye hogy nem egy ördöngősség, te is átmész mint Nusikánk masamódba, de ebben az erős sugárzásban kellene is használnunk valamit mert ez már nem úri öltözetnek kell hanem a fejünk védésére, csak nekem olyan kisebb karimájút  kellene találnom, mert "dugó" vagyok. A hajócskáról még annyit hogy Orot István is készített fa hajócskát és mégpedig ha jól emlékszem amit felraktál képet mintha az lenne.

Olimama! Vigyázz a szemedre, mert ha rosszabb lesz a szemed hogy fogsz horgolni, orvosnál voltál? Jobbulást kívánunk!

Csipke! Nagyon szép a szőlőtök , nekünk is rengeteg cseresznyénk van de mind"Húsos" le sem szedjük hiába amikor valaki nem ért a permetezéshez, mert valamikor rosszkor permeteztünk, így oda a termés pedig kívülről semmi sem látszik rajta!

Jucus! Nagyon szépek a fiatalok és édesek a kis koszorúsok is,megérdemelten zsebelted be a dícséreteket,pihizd ki magad, és horgicálj szépeket!

Na ritkán jövök de igen sokat írok Pusz mindenkinek Márti

Andus mégegyszer köszönet a közvetítésért, várom a fonalat nagyon Puszi!!!