pataporc Creative Commons License 2009.06.09 0 0 7167
Szerintem az jó, hogy napi szinten benne van az életetekben, ez így helyes, így tudja feldolgozni és a helyére tenni a dolgokat!!! Így lesz egészséges lelkületű ember, szóval azt gondolom, hogy jól csinálod! (nem bókolni akarok, komolyan ez a véleményem!!)
Ha úgy csinálsz, mintha nem történt volna semmi tragédia, az lenne a lehető legrosszabb. De akkor Peti sem lenne kiegyensúlyozott, elhiszed?

Mi is mindent átrágunk, megbeszélünk ezerszer Sárával, és emiatt sem érzi tökéletlennek a helyzetünket - most már abban a korban van, hogy mindent okosan a helyén tud kezelni. És én erre nagyon büszke vagyok. :)

A fele szeretet, fele türelem marhaság, nektek ez a szitu jutott és ebben is meg lehet felelni 150 százalékosan (csak nézz rá a gyerekre). Szerinted jobban jár az a gyerek, aki egy papírforma "egész" családban elhanyagoltan vagy rossz elvek mentén nevelkedik? Nem hiszem. Nem csak a családi felállás számít, abban is van ezerféle, tökéletes meg rettenetes is, ahogy az egyedülanyák között is. Nem ez számít.
Előzmény: Pipacsvirág14 (7166)