Ladisbomb Creative Commons License 2009.06.08 0 0 1008
Tiszteletem!

Tudom ennek a jogi hátterét, de ezt minden második Slavia tulajdonos elvégezteti a puskáján, és még nem hallottam senkitől, hogy ebből gondja lett volna. (na mindegy ez már csak az én bajom... :S)
Nem kell arról senkinek tudni, hogy hány rugó van a puskában... (meg ezt kérték tőlem és vállalták az evvel járó kockázatot, mivel mondtam, hogy ennek jogi vonzata is lehet, ha ne adj Isten baleset lesz a puskával).
Ja ezt már rég akartam kérdezni, hogy akkor mégis hogy a fenében lehet legális úton hozzájutni ezekhez a dupla rugókhoz Magyarországon, ha illegális tevékenység végzéséhez veszi meg az ember ugyebár???
A másik, hogy akkor meg mégis mi lehet a probléma a dugattyú-tengely megakasztásával, mert még szimpla rugónál sem akasztja be, pedig benne van az a kis merevítő cső is a "fő"-rugóban? Megnéztem az elsütőszerkezet alkatrészei sincsenek elkopva annyira, meg a dugattyú tengely vége sem, ahol beakad!
Kérlek segíts TAL így láttatlanban is, mert már ezerszer szétszedtem-összeraktam, nem hiányzok egy alkatrész sem & az atya-úr-istennek sem akar megakadni a dugattyú felhúzás után!

Előre is köszönöm, tisztelettel: Ladis. :-D