Babetta Rider Creative Commons License 2009.06.08 0 0 25107
A következő mondattal nem Tóni bácsit akarom megbántani.Csak miko? nak írok,hogy nem csak az én babettám megy ennyit.Egyébként mondták már neked,hogy marha jól tudsz kötekedni,haha ez most nem jött be.Vagy talán Tóni Bácsinak is megmondod ,hogy mennyit megy a babettájja?Egyébként nem "nímand",hanem niemand,csak hogy szembesítselek a tudatlanságoddal.Az alábbi sorokat Tóni bácsi írta,jó szembesülést miko?(hehe)pajti:





Tóni bácsi válasz | megnéz | könyvjelző 2007.06.12 12:43:43 © (11386)

A könyökcső rövidítését nem tujitól tanultam. Persze ennek semmi jelentősége nincs, mert bárkitől elfogadok bizonyíthatóan jó ötleteket. :))



Egy biztos. Semmihez nem nyúltam. (karbi, gyújtás) A könyökcsövet azért cseréltem ki, mert nem volt kedvem a régi, kissé eltömődöttel szarakodni. Egy dolgot szúrtam el. Nem próbáltam ki a mocit az eredeti hosszúságú új könyökcsővel, így nem tudom érzékelni a különbséget a levágotthoz viszonyítva. Ezen beavatkozásokat megelőzően 48 km/ó volt a max végsebi!



Minden esetre a mocinak olyan dinamikája és 62 km/ó-s végsebessége van, ami nem teszi (számomra) szükségessé az eddig jól bevált beállítások módosítását. Igaz, amiket ezzel kapcsolatban leírtál, az elméletben teljesen igaz. Ennek ellenére minden marad a régiben, hacsak nem tapasztalok a működésében valami rendellenességet.



Már többször elmondtam, 60 évesen nem vágyom 80-100-zal száguldozó Babettára!!! :)))



Ez a kedves kis verda hajszál pontosan azt tudja, ami nekem tökéletesen megfelel!
Előzmény: emzoli22357 (11377)




Előzmény: miko? (25090)