sasha11 Creative Commons License 2009.06.06 0 0 1075

Bejelentés érkezhetett, de sajnos ilyen lakók bárhova költöznénk sajnos lennének.

De egy biztos a kerítést azért kell elbontani, mert az már nem a ház tulajdona, az csak a ház faláig van. Mivel az közterület, az önkormányzat elbonttatja. És ha a törvényeket nézzük, sajnos jogosan! Ha én körbekeríteném a méta utca felőli részen egy zöld területet, nem kellene sok idő h az önkormányzat lebonttatná! Ez így működik.

Ezek szerint a beruházó megpróbálta, de nem jött be... Vagy még rosszabb hibáztak egy nagyot. De igazából nekem a kommunikációjukkal van a probléma, hogy az a rohadt szemét szomszéd ház miatt kell lebontani. Pedig ez nem teljesen így van!

Arról nem írnak semmit h bocsi hibáztunk, az már nem a mi területünk és sajnos le kell bontani. Ez így nem lenne jobb, és tisztességesebb!?  Most emiatt a 2 ház lakóit összeugrasztja, teljesen feleslegesen! És az ilyen hölgy aki lekiabál, és csak mondja, fenyegetőzik az sajnos mindenhol van. Szerintem a mi házunkban is lesz egy "Magdi anyus" még rosszabb kivitelben. :-) De ezzel az egy hölggyel nem biztos h az egész házat azonosítani kellene.

És most lehet h emiatt itt a fórumon és kint az utcán is elindul egy verbális háború...

Én ezt a kerítés dolgot befejeztem, mert ennyi elég volt ezzel témával kapcsolatban, és nem akarok a szomszédokkal hadakozni! Főleg ha minden igaz 1 lakó miatt, de a beruházó is elgondolkozhatna h mindent jól és törvényesen csinált-e!?

 

Ja és még az önkormányzatnál azt is mondták h természetesen a tűzoltó út megmarad(!) tehát oda parkolni biztos h nem lehet a későbbiekben sem!

 

 

 

 

Előzmény: kimi075 (1073)