Mclaren 22 Creative Commons License 2009.06.05 0 0 564
Sziasztok!

Hááát........ez nagyon durva nap volt! Látom mindenkinek volt baja rendesen!

Délutánra jöttem dolgozni, 12:10-re értem be, és addigra elfogyott az egész raklap paradicsom :-) , négy kassza ment, a szalagokon csak paradicsom hegyek, a sor vége a raktár ajtóban. Még úgy frissen érkezve, mosolyogva aztaq.....val fogadtam az egészet. A délelőttösök feje mint egy bomba! Átöltöztem 12:17-re, már rohadt paradicsom se volt. Igen 17 perc alatt elvitték mindet, mint mindenhol, és nálunk is csak 1-1 kg volt félretéve a dolgozó számára.

A sör nálunk is a csúcspont volt, itt is egy órával korábban már elkezdték várni a vevők, és egyre-egyre többen lettek. A végén már se ki se be, eljött az akció ideje, adogattuk ki, az elején még vicces is volt, hogy a sok alkesz, hogy küzd egymással. Akadtak a nagy tömegben ismerősök, akik felé fejem fölött megpróbáltam a vevő hadon áthidalva odaadni a folyékony kenyeret, de mint az elirányított bomba 90 fokos fordulatot vettek, szó szerint kitépték a kezemből, pedig erősen fogtam! Na akkor már nem volt túl vicces a helyzet. Ez az egész összesen 7 percig tartott, és vége lett, elfogyott. Utána pont nálam kérdezték, hogy van-e még, mondtam hogy nincs, mire ők, Panaszkönyv??? Mondom elől! El is tűntek, utána még egy-két kóbor lélek megpróbálkozott.
Gondoltam, hogy ilyen szánalmasul fog ez az egész sikerülni, teljesen bevörösödött a fejem, széttudtam volna b...ni egy kettőnek az idióta fejét. Én nem iszok semmi alkoholt, a haverok sokszor piszkálnak is érte, nekem a kóla, meg az őszilé ami fekszik, de azért se lennék képes verekedni, lökdösődni, szitkozódni!
Őszintén megfordult a fejemben, hogy elő kellene készíteni a magasnyomású mosót, aztán oszlatni az embereket, ahogy azt tették a tüntetéseken, hogy had szokják. valahol rendőri intézkedés is szükséges volt, úgy halottam. Szerintem ...... elfért volna az a magasnyomású mosó, biztos hogy penny-s pályafutásom legboldogabb percei lettek volna, meg valószínűleg az utolsók is! :-) Hmmm, oszlatni a népet!!!!

Tehát igen, a lényeg, hogy ezt a Penny megint szó szerint .............. ezt rátok bízom.
A tojásból nálunk van 1 raklap, valamint egy sor még pluszba, szerintem annak is hamar vége lesz. A sajtból meg küldtek durván számolva fél rollkocsival, ott is lesznek majd még érdekes szituációk!

Valószínűnek tartom, hogy nagyon sok pénzébe fog kerülni ez a Penny-nek, ismét a fogyasztókat verték át, minket meg a lehető legdurvább módon megszo.....ak!
Elég ha csak egy pár vevő reklamál be területenként, és máris elindítják a vizsgálatot. Szerintem mindenki egyet ért vele, ha azt mondom, hogy pl. 80 rekesz sör irreálisan alacsony mennyiség!!! Nem is olyan régen többek között ez miatt is kapott a Penny 100.000.000 Ft-os bírságot!

Mi vagyunk a birkák, hogy tűrjük!
Ahogyan a Gyurcsány mondta annak idején: " HA NEM TETSZIK, ELLEHET INNEN MENNI!!! Azóta is nagy szlogenem ez! :-)
Kitartást mindenkinek, remélem nektek még van tartalékba! Nekem jelenleg az is elfogyott!

Mellesleg igen, a forgalmon abszolút nem látszik, átlagosra jön ki, mint egy bármely másik napon! De a lelki terror 100-szorosa egy átlagos napénak!
Na hát meg ugye a telefonok, forgalom jelentés, konferencia, ki adott el többet mint amennyit lehetne stb.!
Nem tudok erre megfelelő szavakat találni!

Na sziasztok, megyek kipihenem magam!