6órás Creative Commons License 2009.06.05 0 0 561

Ez az akció többet árt mint használ , persze biztos van pénz büntetést fizetniük.

Normális vevő ha véletlen 11.45-kor betéved a boltba vinne esetleg ásványvitet egy pár kartonnal meg más egyebet de mibe rakja mert kocsi nincs igy inkább kifordul a boltból.

12-re már a forgokeresznél a sor vége raktár leghátul.

Első raklap raktárajtoig kitolva tépik mint állat aztán a tömeg be a raktárba se ki se be "pedig csak kefirt kéne kihozni a másik vevőnek"  akkor barikád a göngyisrekeszekkel és mi adagoltuk kb 2 kilonként .A sok bunkó még föl volt háborodva ha valaki üveget hozott vissza és te megprobálál vele bejutni hogy átvedd neki mert mit képzel a másik vevő hogy most akkar üveget leadni.

És a két raklap sör mire elég mikor valaki már 4-kor odaállit az embereivel hogy 20 ládát el tudjon vinni és nem a törzsvevő mert még soha nem voltak nálunk.

Na a turorudirol meg nem is beszélva akkor még kicsivel hamarabb ki lett hozva egy adag ,addig is ment alapból 2 kassz hogy aki nem rudira vár gyorsan végezzen .

Na de sokan fölpakoltak és elkezdtek sorba állni mind a 2 kasszánál még volt 15-20 perc és te hülye pénztáros hiába mondtad hogy lagalább azokat engedjék előre akik nem vettek rudi nem ezt már a birka agyukkal nem tudták felfogni inkább megálltak a kassza végén és vártak de nehogy valaki előttük fizzesen.