Switcher Creative Commons License 2009.06.05 0 0 555
Én csak azért nem veszem magamra, mert bár én is tettem el, de nem zsákszámra. Csak alig egy kilót-ugye ez a min. mennyiség- nálunk a vevők vitték mint az állatok...... Nem mondom, hogy ne rakjanak el a dolgozók maguknak hiszem minden más akcióból ki vannak tiltva, de ez már szerintem is túlzás! Mi pl kiraktuk a podexre, 11.58-kor a paradicsomot és 12.01-kor már a bolt minden pontjáról szedegettük össze az üres rekeszeket. Érvényesült az aki kapja marja elv! Az, hogy a szegény 148 cm-es öregeket- akik csak 1 kilócskát szeretnének- fellőkik, eltapossák azok akiknál már legalább 4 csomag kb 5 kiló paradicsom van, EZ UNDORÍTÓ!
Egyébként szerintem a penny ezt az akciót nagyon elb.....a. Vagy nem kell ekkora hírverés ha ilyen minimális mennyiséget tud biztosítani, vagy ha már mégis akkor már nem csak 700 kilóval szúrom ki-főleg egy alapból nagyon nagy forgalmú bolt- "szemét". Így nem csoda, hogy "szegény dolgozóknak" több anyjuk volt mint foguk!!!! És azért a vevők is egy kicsit vissza vehetnének a stílusukból.
Nem a dolgozó hírdet, nem ő nyomtatja az újságot ( én még rajzolni sem tudnék újságot) és nem ő rendeli be a raktárba előre a kiszemelt akciós termékeket! Tehát használni kéne nekik a józan parasztit..... már ha van, ehhze diploma sem kell! És nem k...a anyázni egész nap hol ezért, hol azért. Aztán pedig fel vannak háborodva, ha a reggeles dolgozó 1/2 5-kor több száz k...a anyád után úgy válaszol vagy néz rájuk. Emberek vagyunk NEM????? Undorító volt ez a mai nap is! És még nincs vége!!!!!!!! Holnap mi is lesz AKCIÓS? Liszt, tojás, bor( ezt mi adjuk)és újabb családfa kutatás( ezt mi kapjuk)???? Na kitartás mindenkinek, MÁR CSAK KETTŐ AZAZ 2 NAP!
Előzmény: hunlaca01 (553)