Szép napot és már előre jó hétvégét,ha addig nem érnék ide!!!Nem,nincs semmi gond csak hogy így megfogyatkoztunk,próbálom behozni a lemaradásom a házban és a ház körül.
Eamonn fel a fejjel,mi már letudtuk 6 évesen,kb 7 perc volt a műtét(bár egy örökkévalóságnak tűnt),utána 10 perc sírdogálás,másfél óra alvás,mikor pedig felébredt már semmi baja nem volt.Nagyon szánalmasan néznek ki közvetlenül a műtét után,de tényleg nem tart sokáig!A Nagyasszonyod elég kisasszonynak tűnik abban a hatalmas házban,de remek kép róla!Azért Téged is megnéznélek krumpli orral(hi-hi-hi).A kutyáitok pedig "teljesen bolondok", az enyémek csak akkor mennek ki az esőbe ha muszáj(ugyanis jól tudják,ha megáznak bizti nem jöhetnek be a lakásba!).Na azért az acsarkodós két lábra állós stb... játék nálunk is megy ,csak hajnalba és szürkületkor.Olyan tökéletesen leírtad,hogy akár az enyémekről is írhattad volna!!!
Macilacika!Nálunk is szakadt az eső,de én nem bántam,mivel előtte több mint 11 hétig egy csepp sem esett.Utolsó pillanatban érkezett a kertnek,van ami már így sem menekült.Mivel tudom,hogy Ti viszont építkeztek,legyen úgy ,hogy bevállalom helyettetek időnként az esőt!Azon azonban leesett az állam,hogy a Rori szuka létére mekkora!Kíváncsi vagyok hol fog megállni!!!
Pocok,jobbulást kívánok!!!Nem tudom Te voltál-e vagy Maryéktól jött át,de mi most kezdünk megbetegedni.Nagyon jók a képek,úgy látom nem csak a labdát,de a fekhelynek való "rongyokat"is szeretik hurcolászni (hi-hi-hi)!Viszont az örökzöldek nem tudom,hogy maradnak meg neked az udvar közepén,én mindent védett helyre próbálok ültetni!!!
Mary,de jó olvasni rólad!Tényleg nagyon régen jártál erre!Szerintem teljesen felesleges arra időt pocsékolni,hogy betörd az uradat,ha eddig nem csinálta,most már csak útban lenne neked!Ami pedig a jelmezt illeti,nem győzők csodálkozni milyen figyelmes emberek vannak "körülöttem",lehet hogy eltúlozzuk és most sem olyan elvetemült a VILÁG.De köszönöm szépen,tényleg nem fogadhatom el,mert nálunk soha semmit nem lehet előre tervezni,túl "spontán"élünk,úgyhogy majd az utolsó napon derül ki,hogy odaérünk-e.A kerteden pedig biztos meglátszik,hogy tevékenykedtél benne,csak Te mindig a rosszat veszed észre,ami másnak általában fel sem tűnik!Úgyhogy jöhetnek a képek a kertet rongáló kutyáidról.Addig is megmutatom,nálunk mi zajlik.