csirip46 Creative Commons License 2009.06.02 0 0 81818
Szép Napocskát Mindenkinek.
Nagyon szorgalmasak voltatok, most azt sem tudom, hogy melyik végével kezdjem !Főleg ha felrakjátok azokat a csodaszép albumokat, hát amig kijövök belölük, lemegy a nap...
Szivecskéim, pillangóim immáron nincsenek, Balázs uncsikám azonnal rácsapott és elvitte. Ugy örülök, hogy tetszenek neki a kézimunkák. Ugyhogy kezdhetem elölről, bár belevágtam Nusa irányitásával egy kalap projektbe. Lesz, ami lesz....
SZMINE. Csodálatos helyeken jártatok. De ahogy látom, mindig szép helyen barangoltok. Ezt az utvonalat nem volt semmi összeállítani.
KATRI. Köszi a linkeket. Hát volt mit nézni.
NYÜZIKE. Szupi az oldal amit felraktál. Rögtön le is mentettem egy jó pár apróságot.
NÉPVISELET-ÉVA. Csodaszépen kézimunkázol. Én is végig néztem az albumaidat, de a sorszámból látom, hogy nem voltam egyedül :-)
BUDAI ZSUZSA. Gratulálok. Gyönyörű !!!
MMACA. Szuper lett a fotelkád. Nagyon ügyes vagy. Én biztos nem mertem volna hozzáfogni...Tetszik. Az amariliszed is nagyon szép. Sajnos nem mindig olyan színű a virágunk, amit megveszünk. Majd lefotozom a sárga rózsámat, ami lilásrózsaszinű lett, pedig sárgának vettük...Igy is szép.
JUDIT. Csak felizgatsz ezekkel a fincsiségekkel. Van neked szived ? Nekem cukrom van (((. Nekem mindegy, hogy milyen krémet teszel bele, mindegyiket szeretem !!!!
MARINO. Megkaptad az emilkémet ?