Öki Creative Commons License 1998.11.20 0 0 topiknyitó
T.Asztaltársaim!

Ritkán a TV elött ülve, (a különböző televíziós társaságok reklámokból való bevételszerzéseinek köszönhetően) szemtanúja vagyok jópár reklámnak.

Múltkor láttam egy doku filmet a reklámfilmek készítéséről és arról, hogy a reklámfilmek zömét elsősorban a nőknek készítik, mert felmérések szerint leginkább a nőket tudják a reklámokkal megfogni és befolyásolni! (Hozzáteszem ezzel nem diszkriminálni akarok!)

Rengeteg "kence" reklám nyomul a csatornákon, melyekben 18 éves lányok simogatják krémes kézzel az arcukat és a reklám szövege paszírozza is a jónép agyába, hogy ez a tuti nyerő, ez biztosan kisimítja a ráncokat, és mindezt pár nap alatt.

Miért kell ezeket a reklámokat fiatal, ráncnélküli leányzókkal nyomatni? A nőknek ilyen korán öregedik a bőre? Én nem ezt tapasztaltam.

Esetleg csak azért, mert egy koros hölgy nem néz ki lyól a reklámban vagy nem is ránctalanítanak a kencék? -)))) Ha valóban eredményesek lennének ezek a kencék hosszútávon, akkor azt miért nem egy olyan reklámalannyal mutatják be, ahol tényleg meggyőző bizonyítékkal tudnának előrukkolni?

Netán tényleg az van, amit én gondolok:

El kell adni, jövőhéten úgyis csinálunk egy új kencét, amúgy meg az egész világot palira vesszük! -)))))

Várom hozzászólásaitokat!