.ZsL. Creative Commons License 2009.06.01 0 0 1169
Bagóért???
Ugyan már, milyen anyagra gondolsz, ami bagóért van manapság, és nem megy szét egy év alatt az UV-től, a savas esőktől és a szélviharoktól? Az ernyőkupolák eddig átlagban 1 évet kibírtak (a pár száz ugrás, majd a kiselejtezés után!), folyamatosan kint hagyva. Na persze télire leszedtük mindig. Még ez a legolcsóbb megoldás, különben is sajnálnánk valamilyen más, kevésbé praktikus célra használni, mint hogy a siklóernyősök ebédeljenek vagy elméletezzenek alatta, vagy a családtagjaik és az utánpótlás onnan figyelhesse a napközbeni repülésüket. Sajnos, a kiselejtezett RS-4-esek és mentőernyők felszívódtak, de sejthető, hogy sokaknál hevernek a tárzsákban, különféle, az egykori tárolási előírásoknak nem igazán megfelelő helyeken.
Aki úgy gondolja, hogy szívesen támogatja a kifejlődésben lévő legjobb hazai kezdőoktató terepet egy-egy körkupolával, pl. az említett cserealapon, ugyanúgy megérdemli, hogy egykoron majd márványtáblára kerüljön a neve a starthelyre vezető úton mellett, mint azoké, akik már eddig is segítették valamivel.
Pl. ezeket a táblákat (amiken ugyan ejtőernyő szerepel siklóernyő helyett, de ez nem zavar minket, már csak azért sem, mert szeretnénk majd ugrásokat is szervezni itt, helyből felszállással), ajándékba küldte egy dekorral foglalkozó szimpatizáns...

123
Előzmény: BZoltan (1168)