TJucus Creative Commons License 2009.05.31 0 0 81577

Üdvözlök Mindenkit! Most nem mondom, hogy szép napot, mert itt nagyon pocsék. Reggel óta esik és olyan de olyan hideg van.

Azért amúgy szép napunk volt, elmentünk megnézni a Szépművészti Múzeumban az Alfonz Mucha kiállítást. Nem tudom mennyire ismeritek, századfordulós művész, nagyon sok szép plakátja van. Nagy élmény volt, nagyon szép alkotásokat láttunk. 

 

Közben ott mentünk el a Nemzeti Vágta mellett, hát azokat sem irígyeltem az eső miatt. Ott volt a sok kirakodós, lacikonyhás, miegymás, és hát ember azért igen kevés volt a rendezvényhez képest.

 

Kicsit pihentem most majd nekiállok a további munkáknak, igaz egészen jól haladtam. Persze a szegőszalag kevés lett, úgyhogy azt még kedden pótolnok kell, és aztán jöhet a buli.

 

Lia, annyit gondoltam Rád Tegnap. Ezek szerint azért az idő kegyes volt hozzátok. Még egyszer gratulálok az ifjú házasoknak, legyen nekik nagyon szép életük. Mellesleg tegnap volt a mi menyasszonyunknak a lánybúcsúja, ami egy kis városi játék is lett volna, beleszólt az eső, de állítólag jól mulattak. Több részletet nem tudok.

 

Ráhajtás, köszönöm Neked is a  receptet. Majd meglátjuk, melyik lesz a befutó.

 

Most ismét elmegyek, majd jövök, mikor nem tudom. Addig is jó horgicálást, mást úgysem lehet tenni ilyen időben. Bár most hallottam hogy Sárhidán süt a nap és jó idő van.