internal server terror Creative Commons License 2009.05.31 0 0 42572
"ugorjuk át a "magyar dolgot""

Roppantul nárcisztikusan önmagamat idézem:

2006.02.10 09:50:58
"...legfeljebb egymás ellen harcolhatunk. Éppen ennek elkerülésére lenne célszerű értékrend helyett inkább a realitást preferálni. Itt van ez a (lángoktól ölelt stb.) ország, vannak lakói, nyelve, múltja, meg egy népes tolvajbandája (nem az, a másikra gondolok! :). Fennállhat a veszélye, hogy utóbbi csoport fölé megpróbál erőszakkal beülni egy külföldi a saját, új baromságaival. Semmilyen értékrend nem tudja benne megakadályozni, kizárólag egy akkora pofánverés, hogy három hátrabukfenc után üljön csak seggre. Az pedig 8, hogy a pofont kiosztók között hányan szeretnek füvet szívni, hányan kart lengetni és hányan mindkettőt, vagy valami egészen mást."

2008.07.06 16:38:39
"Ja. A pontokba szedett megállapításokhoz. Ennyire különbözünk -meglehetősen- de az ilyeneken kell túllépnünk és nem marni egymást a mocskos rohadékok ebeiként, mert különben nem jutunk semmire és az utolsó már csak a villanyt olthatja. (...) Na, szóval ezek a dolgok érdektelenek a téma szempontjából. Lehet válaszolni rá, lehet hörögni is miatta nyugodtan. De lényegtelen. Hiszen egy nyelvet beszélünk, remélem."

2008.07.17 22:58:19
"a változatos szakmai eszmecsere implicite cáfolja a címet, a polidilizés pedig alátámasztja és magyarázza"

2008.08.11 22:53:55
"Az erőszakos konfliktushoz (itt: polgárháborúhoz) szükséges 1) ellentét, 2) az ellentét békés feloldására a) módszer és b) szándék hiánya, 3) eszközök és 4) a magasabb egység nemléte. Az ellentét megvan. A feloldására alkalmas módszer megvan. Szándék kérdéses. Eszközök nincsenek. A felvetésből következően a magasabb egység léte kérdéses. (...) Svájban a polgárok állig fel vannak fegyverezve, vannak durva rendőrattakok, van problémás lumpenréteg, van globalista nemzetpusztítás stb., mégis, a fegyverhasználat vagy az ezzel fenyegetés a hatalmi folyamatokban nem lehetőség, hanem magányos elmebetegek tragikus devianciája. Mert ott tudják, hogy a honvédelem a helyzetértékelési különbségektől független közös ügyük. Majd ha EBBEN egyetértünk, akkor leszünk rá alkalmasak magasabb egységünk tudatában."


Konklúzió:

A védelem megszervezése az első számú közügy, de nem léteznek közügyek ott, ahol nincs KÖZ, ezért semmisült meg a Magyar Honvédség!

Ugorjunk...
Előzmény: J Dagain (42561)