internal server terror Creative Commons License 2009.05.30 0 0 42544
off?

"Ő nem szedett utcakövet!"
Ok, akkor a mellette álló szedte, ő dobálta. Vagy ha nem dobálta, akkor a felszedők és dobálók nézőpontjába helyezkedve énekel, propagálja őket, nem elemzi. És szerintem kevéssé dícséretes azokat népszerűsíteni, akik a Szabadság tér burkolatát tördelték fel, majd kisebb darabokra, hogy a nagyok (akik vagy provokátorok voltak vagy nem, teljesen lényegtelen, mert a környezetükben levők örömmel kiszolgálták céljaikat, és minden kormányellenes tüntető csak nem volt provokátor) hozzávagdoshassák a tévészékház kapujában rémülten szorongó rendőrökhöz (akiket nyilván szándékosan hagytak ott, pont ilyen céllal, viszont ez ugyannyira nem menti a csőcseléket, mint a Dunaszerdahelyen a rendőrattakot irányító szlovák belügyminisztert a Budaházy vezette "szurkolók" szövegei), például.

"Arra céloz a szövegében ,hogy ha valaki ma hazafi vagy csak a Magyar szót kiejti azt egyből szélsőségesnek, huligánnak titulálják."
Hát, talán nem úgy kellene kiejtenie a "magyar" szót, hogy azzal a különállását hangsúlyozza, megkülönböztesse magát másoktól, akik nem eléggé vagy nem jól magyarok. Ugye, amennyiben ha nem vagyok (szélső)jobbos nem vagyok magyar, miért is legyek az. Ebből látszik, hogy aki Magyar, az valójában "magyarellenes", saját politikai érdekét követi a nemzeti érdek ellenében, mert amit tesz, az állítólagos célja (a nemzeti egység) szempontjából kontraproduktív, elidegenít másokat magyarságuktól. Ha nem vagyok (eléggé, megfelelő módon) magyar, hanem csak egy itt lakó idegen, miért akarjak bármit tenni pont ezért a politikai / kulturális közösségért, miért ne menjek máshova lakni idegenként, oda, ahol jobban fizetnek, jobb a klíma, vagy kedvesebbek a helyiek...

"Szövegei miatt szélsőségesnek titulálják. "
Elolvastam egy dalszövegét. Legalább összetettebb, mint LL Junior produkciója, mondjuk nem sokkal okosabb.

"Magyar rendőr velünk van, a többi ellenünk "
Amelyik rendőr ellenük (jogsértő cselekményeik ellen) van, nem magyar. (Akkor tkp. miért álljon melléjük?)

"De egy szép nap nem küzdünk, hanem le fogunk győzni!"
Erőszakos tevékenységükkel megváltoztatják az alkotmányos rendet, ez pl. eléggé szélsőséges :)

"Igen én voltam ott, szemben pár méterre,
Hogy lenne magyar, ki szomjúhoz a véremre."
Az elnyomottság pózában tetszeleg (zavargást oszlatni vérszomjas) és össze nem függő fogalmakat mos egybe (zavargást oszlatni magyarellenes).

"Ha farkasszemet nézünk, hát szeretet láthatsz,"
Lángoló szeretetet :)

"Hol száz magyar ember reménykedve összenéz,
2009-ben a mi nevünk csak csőcselék."
Ó, elnézést, zavarogni a magyar kultúra megnyilvánulása? De így miért baj, amikor cigányok támadnak falkában rendőrökre? Én nem látok lényegi különbséget.

"Betelt a pohár, oroszlán váltja kiscicát,"
Fokozott erőszakkal fenyegetés.

"Milyen család sarja, ki rúgja Morvai Krisztinát."
Morvai szent és sérthetetlen, kiemelt személy, aki automatikusan helyesen cselekszik? (amúgy én is inkább rúgnám, mint az alternatívát tegyem :D)

"A magyar ember bizony az egyetlen áldozat,"
Mivel a "magyar" őket jelenti -> rajtuk kívül nem lehet senki áldozat -> tetteiknek nincs áldozata -> bármit megtehetnek (ez a dehumanizálás kezdete).


"Egyébként bocs az offért. Nem én vagyok az első..."
Nekem mindegy, tőlem ne kérj bocsánatot. Különben is, szerintem az ilyen jellegű offolás nagyon jól mutatja a MH megsemmisülésének okát...
Előzmény: J Dagain (42542)