pmárti Creative Commons License 2009.05.29 0 0 81333

Szép napot mindenkinek!

Először a névnaposokat köszöntöm mert igencsak lemaradtam az Esztereket is most utólag és az elmúlt időszakban születetésnapjukat ünneplőknek sok boldogságot kívánok! kicsit megkésve bocsika!!!

 

Taptapo Magdika és a többi Magdolnánknak nagyon boldog névnapot kívánok Isten éltessen benneteket sokáig!

 

Jolimama jó kis találkozóütok lehetett, csak az idő olyan rövid ilyenkor! A táska amit horgoltál nagyon jó lett, nálunk is táskamizéria van, de a felvetőből nagyon fárasztó horgolni, alig várom hogy a végére érjek!

Perzsi! Nagyon szép az unokád sok sikert neki a vizsgákhoz!

Juditka! Ti már Pünkösdöltök hogy nics iskola? A mákosguba ide is jöhetne!!!

Csiripke Te egy villámkezű vagy!Én csak totyorgok utánatok,, nehezen készül el minden, igaz sokba belefog a szarka!:-(((

Andus ! Az a harcsa nem semmi, jó kis tejfölös harcsát jajj de ennék!

A melírozott fonalat hol lehetne megtekinteni? és lehetne e még ilyenhez hozzájutni?

Lívia néni nagyon szép helyeken voltál mi is többször voltunk,a Maros völgyét is végigjártuk Erdélyt tényleg nem lehet megunni, és az emberek is olyan mások,sokszor azt mondom hogy nagyobb magyarok mint mi itt ma.o-n sajnos!

Margitmama szépen gyarapodik a dédikétek! , nemsokára már lehet gyurmászolni, a ksi drágát!

Martina Rozika!ugye- ugye el ért téged is ahogy egy nyugdíjasnak olyan sok dolga van,mondtuk előre:-)))

Marino! Gusztika  a kalácsod a szomszéd gyermekek, fogadott unokáim ezt a fajtát nagyon imádják, na és ki is könyörgik , mivel kened meg, raksz bele diót, vagy csak cukrozott vajjal?

Fpárduc!!Szép nap előtt álltok, minden menyasszony nagyon szép, ha felvan "aggatva" ha nincs, a boldogság mindenkiből a legszebbet hozza ki! A kis emlékek meg nagyon jó ötlet,biztos nagyon fognak neki örülni! Na túl sok vagyok mára befejezem pusz mindenkinek Márti