trilla414 Creative Commons License 2009.05.29 0 0 24717
Hidd el, sikerült megértenem, bármit mondasz, azt bárki megérti, még 6 elemivel is.
Mindenesetre a te reakcióid voltak a szakmaiság helyett kisgyerekezők, senkizők, romázók, legutóbb IQ-t firtatók.

Mindezt miért? Mert evidensnek írtad az elméletedet, ami aztán mégis tévesnek bizonyult? Mert kiderült, hogy van új a nap alatt, és "feszültség nélkül áramerősség"?

Én értem, hogy ez sért, de hogy ekkora kín legyen ezt elfogadnod?!?

Ami a "produkciót" illeti, meggyújtottam a fényt, hogy vannak áramgenerátorok, és írtam hozzá linkeket, ahonnan még lehet tanulni. Ez bizonyára hasznos lehet.

Mi volt a te produkciód? Először is egy téves infó a kondikról. Aztán további téves infók az elektronia egyéb területeiről, egy kis személyeskedéssel árnyalva. Aztán a vitapartner hitelének rontása a frissességének, iskolai végzettségének, szellemi teljesítőképességének származásának firtatásával, becsmérlésével. Ez aztán a produkció!

Na jól van, örülök, hogy ilyen egyszerűen megbeszéltük ezt. Bele sem merek gondolni, mit művelnél, ha személyesen kellene rámutatnom, hogy nincs igazad. Vöröslő fejjel tajtékzanál? Persze az is lehet, hogy jobban fogadtad volna. Itt csak a nyilvánosság zavart. Egy olyan fórumon, ahogy te vagy a mondmeg, jön valaki és újat mond!?! "Ez egy hülye, fáradt, 6 elemis roma IQ-tlan, takarodjon innen, ez az én fórumom, az én embereim, akik hisznek bennem!" :) Bocs. Ezúton is elnézést kérek a fent összefoglalt produkcióm miatt. (Remélem MÁS tud tanulni a linkből, szerintem jó összefoglalás.) Neked nem kell a te összefoglalt produkciód miatt elnézést kérned, hiszen itt te vagy a király. Méltóságon aluli lenne. (Szerinted.)
Előzmény: miko? (24716)