TJucus Creative Commons License 2009.05.28 0 0 81215

Szép Napot!

Köszönjük, hogy küldtétek, ideért az eső hozzánk is. Valamicske esett, és jóval hűvösebb van. Azért szombatra meg jövő szombatra drukkoljatok jó időt az esküvők miatt.

 

Lia, nagyon sok boldogságot kívánok az ifjú párnak.

 

Andi 171! Ha a hajócskát meg tudod tanulni, szerintem a szalagos is menne. Igaza van Jolimamának, több figyelem kell hozzá, mert sokat kell számolni, de az eredmény megéri. Én még csak egyet csináltam, de nagyon szeretnék többet is és jobban.

 

Juditkám! Az a sok finom eperlekvár!!!Ablakot kinyitottam, várom a fénypostával. De csak egy üveggel, mert nekem is áááárt! Viszont nagyon szeretem. Én meggylekvárra gyúrtam, de sajnos nem lesz belőle semmi. Anyukámnál van egy nagy meggyfa, de a kevés eső miatt olyan töpörödöttek a szemek, hogy lehetetlenség kimagozni. Vagy már öreg a fa. Nem szakértem.

 

Párduc! Nagyon aranyosak ezek a virágok. Szerintem is nagyon jó kis ajándék lesz, biztosan mindenki emlékezni fog rá még sok év múlva is, hogy kitől kapta. Ami a hajadat illeti, évekkel ezelőtt voltam egy esküvőn, a menyasszonynak olyan szép hossszú copfja volt, mint Neked és annyi dísze volt, hogy néhány apró pici virág volt a copfban itt-ott, de végig. Nagyon egyszerű és szép volt. Ha jó a kozmetikusod, tud olyan sminket csinálni, hogy  van és mégsincs, csak Te látszol még szebbnek. További jó készülődést.

 

Nusa, jó munkát kívánok Neked.

 

Látjátok, a családon belüli munkában az a szép, hogy én még este 10 kor is gyorsan írtam egy kicsit. Lementünk a sógóromékhoz meccset nézni és két gól között még diktált egy kicsit.

 

Ja és képzeljétek kb. 5 kg sajtossütit kell sütnöm az esküvőre, és ez csak én vagyok. Leszünk még többen sütőasszonyok. Beindul a teljes nagyüzem.

 

Jó munkát vagy jó pihenést, most megyek alkotni. "Rúgom az utolsókat"