borzimorzi Creative Commons License 2009.05.27 0 0 2230
Kérdésedre: legyints. Majd valaki más megharcolja ezt a harcot helyetted, mert a tanerő valszeg öntelt és hiú, önkritikára képtelen. Az ilyen körül szaporodnak a konfliktusok, mint a nyúl. Előbb-utóbb belefut a nagy pofonba.

Nem az a te feladatod, hogy ezt a tanerőt idomítsd, hanem az, hogy a gyerekednek jót tégy. Most ötödikes. Derítsd fel a környékbeli hatosztályos gimiket, hogy miket kérdeznek felvételiken, tartanak-e felvételi előkészítőt stb. A korábbi felvételi feladatsorokat megoldhatjátok együtt. Aztán, ha valamelyik megtetszik, oda járatod előkészítőre. Még felvételire is elmehet úgy, hogy igazolást adsz torokfájásról. Az általánosnak nem kell tudnia semmiről se, egész az utolsó pillanatig. Legyen a ti közös kis titkotok az előkészítő, kamaszkorban az úgyis fontos, erősíti a szülő-gyerek köteléket is. Fontos, hogy a gyerek lássa, Te bízol a képességeiben, és van másik suli is. Plusz jó, ha tudja, négyosztályosba is el lehet majd menni. Ne legyen stressz.

Az ötödik után meg nagy lélegzet, 2-3-4 hét nonstop uszoda, strand, Balcsi, hejehuja. Utána meg felkeresitek a Báthory-Honvéd sarkán a Kódexet, ott sok jó tankönyv van, de máshol is, és a gyerek hadd válogasson kedvére. Plusz könyvtár, az olcsóbb. Ebben a korban szivacs az agy, hadd töltse meg mindennel, ami érdekli. Tannéni meg fújja fel magát egészen nyugodtan. Majd kipukkasztja valaki.

Csót:
b

Előzmény: gica11 (2226)