Törölt nick Creative Commons License 2009.05.21 0 0 646
Nadehát, ha a relativitás elmélet nem helyes, akkor miért illeszti be a saját elméletébe Einstein elméletének képletét. Ha Einstein tévedett akkor a tömegveszteség sem létezik ergo az új fizika sem, mivel a tömegveszteségre alapozza az elméletet.
Ezenfelül ha jól tudom a tömeg energia ekvivalenciát már számtalanszor bizonyították, csak egy példa erre a közel fénysebességgel mozgó részecskék a gyorsítókban, melyeknél kimutatták az igen nagyfokú tömegnövekedést. És pontosan igazolva Einsteint, a fénysebességhez közelítve nagyságrendekkel nagyobb energiaközlés szükséges a további sebességnövekedéshez, a részecske tömege pedig végtelen nagyra nőne (ha sikerülne elérni a "c"-t.)
Ezenfelül Szász maga írja, hogy a számítások során egyetlen kémiai elemnél sem tud kiszámolni gravitációs erőnövekedést. Ez megint ellentmondás.
Az idődilatációra sem ad választ, pedig többen feltették a kérdést. Elképzelhető, hogy Szász elmélete helyes, de még ha így is van csak úgy tudom elképzelni mint a relativitáselmélet és a kvantummechanika kiegészítését-felülvizsgálatát és mint ilyet, magát is alaposabban felül kell vizsgálni, hogy az eddigi tételeket, törvényeket, milyen téren tudja befolyásolni, illetve, melyek azok a megdönthetetlen tények melyekhez az új fizika elméletet igazítani kell. Azt ostobaság kijelenteni, hogy azért mert a kétfajta tömeg között különbséget fedezett fel, egyből teljes egészében megdöntötte mindkét elméletet, melyek bizonyítása már számtalan kísérlettel igazolt.
Szász azért csinál komédiát magából, mert egy tizenéves ember stílusában ír és különböző nick neveken istápolja saját magát. Ha ennyire biztos az elmélet helyességében és a kísérleti eredményekben, akkor miért nem tárja az egészet különböző hazai és nemzetközi tudományos intézetek elé. Annak nem lesz semmi keletje, hogy három négy embernek ír 20ezer hozzászólást. Adja be a munkáját komoly szakmai szervezetekhez, akik bizonyosan felülvizsgálják az egészet. Ha ezt tavaly elkezdte volna a fórumozás helyett, már rég nobel díjas lenne és az egész világ ünnepelné a mindent megmagyarázó totál egyesített fizikai elmélet létrejöttét. Mindannyian tudjuk, hogy ez nem így lesz, mivel Szász elmélete kizár mindent ami az univerzum irracionális titkait feltételezi. Soha nem lesz olyan elmélet mely minden titkot feltár, mivel vannak kérdések melyek emberi aggyal fel nem foghatók. Ilyen a végtelen, az idő, a lélek fogalmai és még sorolhatnánk, de ez már vallásfilozófia. Ahogy Einstein mondta, nem valószínű, hogy a kvantumfizika valószínűségszámításai feltárnák az Öreg titkát. Szász elmélete pedig mégannyira sem.