Törölt nick Creative Commons License 2009.05.21 0 0 644
Ebben az egészben szerintem az a legviccesebb, hogy egyes szám harmadik személyben beszélsz saját magadról. Miért nem vállalod fel mindig a saját neved? Elolvastam a topikot és többen is megcáfolták az elméleted abszolút helytálló érvekkel, de Te képtelen vagy elfogadni a tévedésed, mert amire nem tudsz válaszolni arra vagy egyáltalán nem válaszolsz, vagy se füle se farka, nem is a kérdéshez igazodó valamit írsz.
Én nem vagyok fizikus, sőt egyáltalán nincs is diplomám, az itt egymásnak dobált képletekből gyakorlatilag semmit nem értek. Viszont egyvalamin én is elgondolkoztam. Javítsatok ki ha valamit félreértettem volna:
Ha jól értelmeztem az elméleted az izotópokban is észlelhető (de általában az atommagokban) tömegveszteség (vagy angolosan "mass defect", mert olyan tudományosak vagyunk) jelenségére építetted, meg arra, hogy eddig azt állították a tehetetlen és a súlyos tömeg azonos. Az elméleted levezetve és az állítólagos kísérleteket végrehajtva, azt mondod megdöntötted az egész eddigi fizikát, beleértve Albert Einstein számtalanszor bizonyított relativitás elméletét. Namost hogy is van ez? Hiszen a tömegveszteség jelensége éppen a relativitáselmélet egyik alapkövének a tömeg-energia ekvivalenciának a gyakorlati megvalósulása. Akkor mégegyszer kérdezem hogy is van ez? Megdöntesz egy elméletet, de a saját elméleted alapjait a megdőlt elmélet törvényének felhasználásával készíted????