pixieshoes Creative Commons License 2009.05.19 0 0 24345
Sziasztok :)))

ÍzirájderLajos ajánlásával átváltottam az AROL 2T ről egy komolyabb olajra.
A sthil félszintetikus 2t re esett egyenlőre a választásom , még mindíg eléggé melegszik a bab de már egyáltalán nem hallani furcsa súrlódó hangokat :)
A gyújtás 1.5mm re a holtpont elött a karburátor Dellorto 14.12
( Tóni bácsi ajánlásával )nagyon tuti. A motorblokkban Agip Rota 80W 90 olaj van kérdés : miért lehet az hogy vígan és jókedvűen tekergek a mocival és élvezem a feelinget a városban és városon kívül is de mégis van egy zavaró dolog mégpedig az, hogy a dellorto karbi légszűrőjének a levegőbeömlő rések alatt ( fekete kúpos kupak alul lukakkal remélem ez a légszűrő ) legalábbis ez van rajta gyárilag, nem tudom kell-e valami más is rá még légszűrő gyanánt. Na szóval ennek a fekete cuccnak az alján egy kis benzincseppecske gyűlik. Hosszabb távon szerintem cseppenik is mert eddig nem volt a hengerfejen a karbi alatt olajos benzinszennyeződés de most egy kicsi van pont a fekete kupak alatt ahol néztem a benzincseppecskét.
Szivatós indításnál előforduló jelenség egy kis minimális cseppenet, ezt figyeltem meg.
Tudnátok -e valami hasznos tippet adni.
Válaszotokat előre is köszönöm.

Ui: babal elindulni és eljutni valahová mindíg élmény, mert érzed a motort a tájat és egy élmény . Robogóval ez mind hiányzik. Én tudom mert volt robogóm. A robogós közlekedés teljesen személytelen míg a babnak van lelke van :))