flashprince89 Creative Commons License 2009.05.19 0 0 831
Helo!

Nos dokumentációt azért nem raktam fel mert nem sok értelmét láttam eddig, mivel nem ugy haladok ahogy akarok. De mivel kértétek felrakom ami eddig van. Már csak az össze rakás van hátra. De az csak a felujítás után lesz. A saját laprugós szerkezet az meg máég csak fejben van meg.

A foszfor kristályosítása pedig baromi egyszerű.: Fogsz egy energiaitalos alu dobozt. Ez azért kell mert ez hajlik és ha kész a kristály akkro ebből könnyű lekaparni meg letörni. Na ha meg van a doboz akkor levágod a tetejét. öntesz bele vizet ugy majdnem félig. Raksz bele 2 doboz gyufát vársz kb 20 percet aztán elkezded kavarni mint az őrült hogy le máljon a gyufárol a foszforos cucc. Aztán egyesével kiszeded belőle a gyufaszálakat kirakod a napra. Ott elpárolog a víz és kész is a foszfor kristály. Amit kiszedsz a dobozból aztán nagyon finoman porrá örölöd és mehet is az ágyuba. A lényeg h olyan 10 doboz gyufát így bele málaszthatsz többet ne mert nekem is bepenészedett a víz. Amit meg most fogok kipróbálni.: nitóhigító víz helyett. Az eljárás ugyan ez csak ne napra rakd ki mer begyuladhat. A higító meg azért kell mert nem kell 3 napot várni a párolgásra csak 1et mert gyorsabban párolog mint a víz. Kb ennyi. A lényeg h csont száraz legyen a cucc. Az őrölésel meg vigyázz mert erős ütésre is begyuladhat a gyufaméreg.

Nyugi mindig nagyon óvatos vagyok ilyenekkel. Anyám megtudná h ilyenekkel foglalkozok ki is nyírna mert hogy ez "túlveszélyes". Persze igaza van de már benőtt a fejem lágya h vigyázzak magamra meg a házra.

Na a képek pedig a racsnit a zárszerkezetet és egy vázlatos tervrajzot ábrázolnak meg a hozzávalókat.