kismokus22 Creative Commons License 2009.05.13 0 0 634

Sziasztok,

 

látom, behalt a fórum, de azért megpróbálkozom...

 

Ugye mindenki kapott levelet tegnap a közgyűlésről és a kulcsmásolásról? No ez utóbbi mélységesen felháborít!!!! Mi az, hogy rendeljek kulcsot péntekig? Nem kellene ezzel megvárni a közgyűlést? Főleg úgy, hogy szerepel a napirendi pontok között is! Nem kellene hozzájárulnunk a zárcseréhez? Mire jó ez? Kódot bárkinek meg lehet adni. Ha valaki majd elköltözik a házból, és az új tulajnak nem ad át minden kulcsot, és nem törlik ki az agyából a kódokat, akkor mindig kezdődik majd minden előről?!

A kódot meg tudták adni az újságkihordónak, a kukásoknak, de mi csak 3.200 Ft-ért másolhatunk saját részünkre (!!!!) kulcsot? Hát ez szerintem teljesen abszurd! nincs más helye ennek a pénznek?

 

A másik, amit nem értek a garázs felől az ajtó... Ez az egész th érdeke, hogy ki legyen cserélve, és mindannyiunk biztonságát szolgálja. Miért csak a garázs és tárolótulajok fizetik ki? Ha valaki később vesz bármit a pincében, akkor utólag beszáll, ha valaki eladja, akkor visszakapja a pénzt? Ez is az EGÉSZ társasházra vonatkozik, az EGÉSZ th értékét emeli. A tetőjavítást csak a 4. emeleten lakók fizetik ki ezek után? A liftet aki igazoltan nem használja, nem kell fizetnie a fenntartását, javítását? A lépcsőház takarítást pedig mindenki a saját szintjéig és sorolhatnám?????

 

Szerintetek?????