acanton Creative Commons License 2009.05.13 0 0 830
Szia, Flash!

Sok sikert az összerakáshoz is, de nem szép dolog, hogy csak beszélsz róluk, és nem teszel fel képeket, vagy rajzokat. Na persze gondolom, hogy vizsgaidőszak lévén ez túl nagy kérés, de ahogy halad a dolog, légy szíves, dokumentáld - nekünk is -, elvégre ennek a fórumnak pont az az értelme, hogyha valaki idetéved, mint Te, akkor tanulhasson is. A saját, laprugós szerkezet is érdekel, nem vagyunk kizárólag korhű mániások.

A korábbi leveledben az ütött szöget a fejembe (ebből sejthető, hogy fafej vagyok), hogy Te kristályosítod a foszfort. Na ezt hogyan? Én az ágyúimhoz gyufafejet használtam, ami nem foszfor, viszont egyszer kipróbáltam egy valódi foszforos gyufával, bizony már az "anyag" lekaparásánál belobbant, mármint amikor a gyufáról szedtem le.

Velem egyébként nem történt baleset, de azóta nagyon óvatos vagyok, amikor egy kis vacak ágyú modellel sikerült a két konyhaablakot kitörnöm. Úgyhogy kissé aggódom. De lebeszélni úgyse tudlak, tehát csak azt mondhatom, százszor is gondold végig, mielőtt egyszer meggyújtod... (Na ennyi)

Üdv
K.Laci

A lakásfelújításhoz meg sok-sok kitartást, bár van benne jó is.
Előzmény: flashprince89 (829)