$ummerGirl Creative Commons License 2009.05.08 0 0 628
Azt tudni kell rólam, hogy nagyon maximalista vagyok, és ha valaki az arcomra tetovál, elvárom tőle a tökéletességet.
Na ennek tükrében:
Csak átüttetésre mentem hozzá, mert volt egy korábbi szemhéj tetoválásom, ami elkezdett kikopni meg nem is tetszett az alakja. A régi tetkómat kézi technikával csinálták, le volt érzéstelenítve, de azért fájt. Gondoltam, hogy ltl-lel majd végigröhögöm az egészet, mert annyira nem fogom érezni. Hát nem így lett, de nem is a fájdalom a lényeg.
A kikopott tetoválást egy részen le kellett volna takarnia fehérrel - ez csak részlegesen sikerült. Ezen kívül a tetovált formával is voltak gondok, mert nem volt teljesen szimmetrikus a vonal, ezért többször kellett szólnom neki és harmadszorra sikerült végül is szintbe hozni a kettőt.
Amikor ott voltam épp egy szájsatírt fejezett be, aminek a színével a vendég enyhén szólva nem volt megelégedve, Éva mondta neki, hogy majd a pörk lehullása után lesz végleges az árnyalat stb (ami igaz is, sokat tompul a tetoválás színe), de a vendég mondta,hogy nem gondolta, hogy ilyen "pink" színű lesz, egész más árnyalatot beszéltek meg, erre Éva, hogy akkor legközelebb más árnyalattal megy át rajta. Én is megkérdeztem Évá-t hogy ha esetleg szemöldök satírra is mennék hozzá, tudja-e garantálni, hogy olyan lesz-e a szín, amilyet én akarok, erre azt válaszolta, hogy nem lehet pontosan meghatározni, hogy kinek hogy mutat a bőrében a pigment, úgyhogy teljes bizonyossággal nem tudja garantálni. Na szerintem ilyen nem fordulhat elő, plusz ne a vendég fején kísérletezze ki,hogy mi hogy fog mutatni. Vagy akkor hol a sok éves tapasztalat?
Amúgy tele van a fal ilyen-olyan bizonyítványokkal, mindegyik kitűnő, és millió jó tapasztalatot hallottam róla. De én többet vártam tőle. Én nem ezt hívom profi munkának.
Előzmény: ladycroft (626)