Commander Pepe Creative Commons License 2009.05.05 0 0 1990

Közben gyűlik a tapasztalat az 1.13-mal kapcsolatban. A sok fegyver nekem bejön, bár tényleg nehezebb áttekinteni, de a változatosság gyönyörködhet. Az már más kérdés, hogy nem reális, hisz egy hadseregben nem divat az ezerféle fegyver.

 

Az új inventory már nem tetszik annyira, mert bár úgy tűnik, több cuccot lehet egyszerre cipelni, de a millió féle zseb, a nagy táskába pakolható kis táska, és az abba pakolható még kisebb táska macerássá teszi a dolgot. Főleg harc közben. Persze lehet, hogy csak nem találtam még meg az ideális táskákat, mellényeket.

 

Egy-két tipp jól jönne ezekkel kapcsolatban.

 

Mivel Bobby Raynél a maximális kínálatot állítottam be, és általában egy város elfoglalása után csak akkor megyek tovább, ha fullon van a milícia, a felszerelés gyorsan javul. Pénz van, és kínálat is. Mondjuk Drassen után rögtön Almába szoktam menni, így ez sem okoz nagy változást. Azért szeretem ezt a sorrendet, mert utána a jobb cuccokkal a többi város könnyen elfoglalható. Megér ennyit, hogy Almában kicsit szenvedni kell.

 

Itt is kíváncsi lennék, kinek mi a kedvenc fegyvere. Nekem a régi FN-FAL itt is bevált, de biztos akad jobb is. A Custom Mercnek most ez van.

 

Úgy vettem észre, hogy a gép kicsit okosabb lett. Bekerít, mögém lopakodik, tetőre mászik. Ezek a régiben nem voltak jellemzők.

 

 

A csapatom egyelőre a jól bevált, de később mindig veszek fel még 1-2 új arcot is. (Lynx, Scope, Fidel (a bombák miatt) a kedvencek. Érdekes, de Ivan nem annyira, pedig az első részben mindig megvettem.

 

Jelenleg Ice és Steroid van a bandában. Előbbi a gyorsasága és a pontossága miatt, továbbá mert jól tanít, utóbbi meg azért, mert már megszoktam. Tudom, sokan nem szeretik Steroidot, mert nem túl gyors, és kicsit hülye is, de a zárakat jól nyitja, fegyverrel tud bánni, jól javít mindent, és erős is, így ő cipeli a tartalék muníciót.

 

Mellé természetesen jönnek az ingyenes és a nagyon olcsó figurák is javítani, milíciázni, szállítani. Ezekből 5-6 mindig összejön, de meló is van bőven.

 

Az emberem night ops expert, ez nekem bevált. Magas agility, dex, str, wis, mrk. Némi mech pontja is van, mert időnként még a saját cuccait is javítja. Pl. ha egyedül elkolbászolok vele egy hétig, míg a többiek milíciáznak. Az FN-FAL mellet van egy kis hangtompítós SMG és pár shuriken nála. Meg persze néhány gránát. Éjjel egy terminátor. :)

 

Dokim nincs, mert a kisebb sérülések miatt nem kell, ha meg nagyon szétlőnek valakit, általában visszatöltöm. Szerencsére ez ritka.

 

 

Egyelőre ennyi, de a játék java még csak ezután jön. :)