Törölt nick Creative Commons License 2009.05.05 0 0 18946
De mégis bizakodik (csak tudnám, miben):


Ember segíts magadon, Isten is megsegít


2009. április 30.

Isten folyamatosan segít minket azzal, hogy Istenszülői feladatokat kegyelmezett ránk a Szent Korona értékrenddel. Ez az isteni kegyelem él akkor is, ha tudunk róla, akkor, ha nem, akkor is, ha akarjuk, akkor is, ha nem (Molnárfy Tibor gondolata).
Könnyű dolgunk van önmagunk segítésére: tudnunk kell, hogy az Isten segít bennünket, nekünk pedig akarni kell Küldetésünk teljesítését.

Az a hatalom, amely válságba sodorta a világot és Magyarországot, ezeregyszáz éve minden eszközt felhasznál arra, hogy ne tudjunk és – ennek következményeként - ne akarjunk segíteni magunkon.
Isten nem mondott le rólunk: a Szent Korona búvópatakként követte sorsunkat, és amikor szükség volt rá, felemelkedett, hogy tiszta forrásában megtisztálkodjunk.

Ismét itt van a tisztálkodás ideje.
Rajtunk múlik, hogy tudatunkkal és akaratunkkal a tiszta forrás alá állunk-e!

A Szent Korona tiszta forrását kínálja fel a Szent Koronát Szolgálókat képviselő a Pajzs Szövetség azzal, hogy azt tűzte ki célként az Európai Parlamenti választásokon, hogy

váljék Európa szabaddá és ebben az Európában szerves egységként éljen a szabad Magyarország!

Van még néhány nap a tisztálkodásra!
Ismerd meg a Szent Koronát Szolgálókat képviselő Pajzs Szövetség munkatervét, a választókkal kötött „Társadalmi szerződést” és a választók „Jogérvényesítő nyilatkozatát”.
Szeretettel kérlek, hogy ez alapján

add ajánlószelvényedet a Pajzs Szövetségnek és légy tagja a Jogérvényesítők Körének, akik ellenőrzik a képviselők munkáját, és ha kell, visszahívhatják őket!

Ajánlószelvényedet és a „Jogérvényesítő nyilatkozatodat" küldd ez a következő címre:

Perjés Andrea, 1116 Budapest, Fehérvári út 205. I/13.

Kelt Szegeden, 2009. április 30-án.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája
Előzmény: Törölt nick (18945)