Szervusztok, a viccet felre teve nalam is KOMOLY gondot okoz a lotetü.
mergezeses modszerrel felhagytam, mert draga es nem voltam elegedett vele.
Mivel KELL a zoldsegfele , igy ezt a modszert talaltam ki .Azt csinalom hogy legyen palantam, es mas fele novenyem ,, ..barmilyen ..hogy a palantakat tefeles poharban egyenkent nevelem fel, meg a salatat karalabet cukkinit , is .
amikor kiultetesre elkeszultek, megnottek,,akkor a doboz aljat korben levagom ,, a fold mar ilyenkor nem pereg ki mert tele van gyokerrel... es IGY ultetm ki a foldbe ugy hogy a pereme eppen a fold szinen legyen . Jon a dög a fold szine felett kozvetlenul, , nekimegy a doboz falanak, es kikeruli azt . Nincs novenyelragas a doboz aljan meg szepen kimasznak a gyokerek a szabad foldbe , es szepen tovabb nonek mint rendesen .Egesz evben gyüjtom a tejtermekes dobozokat . DE muanyag poharakat szazasaval csomagolva olcson lehet venni .
Igy a lotetuk elmennek a szomszed kertbe zabalni mert itt nincs mit nekik))) a szomszed asszony meg veszi a draga lotetuirtot a kerteszboltban ...)))))
Igy az sem mellekes hogy nem ultetek felesleges mennyiseget , semmibol, csak annyit amennyi eppen ell a haztartasba .
DE )) hogy ne maradjunk off nelkul egyszer sikerult egyetlen ep lotetut megfogni, es eppen horgaszni mentunk, masnap,, eletem elso 2kg 30dkg.os afrikai harcsajat fogtam meg , nagy oromomre ...