Antisystem Creative Commons License 2009.05.02 0 0 6

Egyedül a gyártók profitja növedekne az egekbe.

Nézd, tegnap beszélgettünk a párommal erről a flu dologról, és neki is mondtam, hogy szerintem a dolog kulcsa az, hogy külön kell kezelni a flut, és a flu-hisztériát.

Az ténynek tűnik, hogy hogy influenza-pandémia van kialakulóban, az is ténynek tűnik, hogy a vírus a spanyolnátha - honkongi vonalhoz áll közel, tehát "ütősebb" típusú megbetegedések várhatóak. Persze nem 20-50 milla halottal, mint anno a spanyolnátha, most nem volt előtte világháború, és az orvostudomány is fejlődött 90 évet azóta....

A másik vonalon meg az is ténynek tűnik, hogy a szárnyas-influenza hisztéria kapcsán a Hofflmann- LaRoche konszern legyártott "hatmillió tonna" Tamiflu-készítményt, ami azóta rajtuk rohad, és tetemesen csökkentette az üzleti eredményüket. És az is tény, hogy ennek a gyógyszernek az előző szériáinak a lejárati ideje 3 év volt, meg lehet nézni az EüM weblapján. Sőt az is tény, hogy ebben a Tamiflu-dologban az egyik érdekelt személy az ex amerikai hadügyminiszter:)

Szóval, ha most az összeesküvés-gyártó vonalat képviselném, akkor azt vélném, hogy valósággá vált egy rakat halivúúd-giccs témája, az anyagi érdekből biológiai hadviselést folytató gonosz korrupt hadügyi emberekről. De reálisan valszeg az van, hogy a Roche próbálja meglovagolni az aktuális flu-pandémiát, és pozitívba fordítani az üzleti eredményét, kipuccantani a raktárait...

ÜdV