kerekerdö Creative Commons License 2009.04.29 0 0 194
Figyu! Te valahol nagyon elkeveredtél a számodra láthatóan megoldhatatlan feladatot jelentő ideológiai útvesztőben való eligazodás közben. De ez legyen a te problémád! :)

Ha nem óhajtasz azonos oldalra kerülni ezekkel a hazug, szélsőséges, kirekesztő, lenin fiúkkal, akik szabad demokratáknak, holmi liberálisoknak mondják magukat, akkor ne tedd. Senki sem kötelezett rá!
De ha eladó vagy 500 Ft-ért, amennyit ma egy ember ér ezeknek a véglényeknek, akkor magadra vess, ha egy kalap alá kerülsz velük.

A haverod lentebb már bepróbálkozott a szokásos "orbánozós terelgetőssel", látom te is fújnád a dalt.
Mert ha nekik lehet, akkor nektek még jobban. Ugye?
Sőt! Az egész azért van, mert ők elkezdték, ti meg csak folytattátok!

B+. Naponta esik ki egy csontváz a szekrényből.
Épp most bukott megint a szadesz a kopogtatók adás-vételével. Már megint ott, már megint azokkal az élen, akik " a nekem a becsületem a tőkém" Fodor, meg a "szeretem a versenyt" Kóka csalással tarkított választási herce-hurcájánál is megborultak.
Épp most hugyoznak a szájába a Demszkynek a szocik azzal, hogy egy besúgót, egy ügynököt ültetnek a szájára és az az állítólagos ellenzéki örömmel issza minden cseppjét a nedünek, csak hogy hatalmon maradhasson, csak hogy lophasson tovább a haverokkal együtt. Főpolgármesterként elfogadja, de emberileg nem fogja jól érezni magát. Aha, emberileg. Ha csak úgy nem!

Szóval lehet ezt ragozni, de minek!
Aki ezeknek hisz, aki ezekben bízik, aki ezekkel tart, az vagy benne van a buliban, vagy ...

Mondjuk ha a támogatottságukat nézzük, akkor az szinte már csak a tolvajbanda tagjainak, azok családtagjainak és néhány 500 Ft-ot érő agymosottnak a szavazatából áll.
Az meg nagyon kevés lesz! :))))
Végre eltünnek a süllyesztőben. :))))
Előzmény: Megapolisz (193)