karrier Creative Commons License 2009.04.29 0 0 7567
"Most bizonyítottad az önbecsülésed és a felelősségtudatod teljes hiányát és azt, mennyire lebecsmérled a mérnök-öt, mint fogalmat. Gyalázatos!"

Önbecsülés hiánya???
Azért mert azt gondolom, hogy nem vagyok jó mérnök??? Ne viccelj már. Én legalább tudom magamról, hogy messze nem volnék képes komoly mérnöki feladatokat ellátni és nem is igyekszem ilyen pozíciókba. Másban vagyok jó, azt csinálom, amihez értek.
Sosem becsültem le a mérnököt, mint fogalom, sőt, mint műszaki értelmiségi, mindig kiálltam és kiállok a mérnöki tudományok szélesebb elismertetésében a világban.

Amennyiben a "jóvanazúgybameg" = az élni és élni hagyni elvvel, akkor igen azt hoztam. Nem tiprok el másokat és nem akarom őket az uralmam alá hajtani.

Csak egy megjegyzés a költségtéritéshez.
Aki fizet, az sokkal jobban odafigyel arra amit csinál. Hidd el tudom. Tapasztalatból mondom. Azok a levelezős évfolyamok, ahova volt szerencsém járni (bukás miatt :), minden előadáson és gyakorlaton bennt voltak, jobb zhkat írtak mint a nappalisok, és emellett már mind a szakmában dolgoztak, jó eredménnyel, hiszen megengedhették maguknak azt, hogy eljöjjenek tanulni, kiessenek a termelésből.
Én teljes szívemből támogatom a költségtérítéses képzést, még akkor is, ha tudom, hogy a kisfiamat majd irtóztató nehézségek árán fogom tudni egyetemre küldeni (természetesen ha akar oda menni egyátalán).
Ennyit belülről a költségtérítéses képzésről. Én legalább tudom mit beszélek, mert ott voltam és csináltam.
Előzmény: öntőszacsa (7565)