karrier Creative Commons License 2009.04.28 0 0 7529
Előbb a végére, és aztán a többit.

"Az Firmához méltó cselekedet lenne."
Ebben teljesen egyetértünk.

"Hanem kutya kötelességed lenne múzeumi emberként tényfeltáró interjúkat csinálni"
Ebben nem. Az én feladatom nem ez. És miután egy cégnél dolgozom, ahol mindenkinek megvan a maga feladat és hatásköre, nem is tehetem. Főnökeim vannak, akik megmondják mit tegyek, tehetek. Ez munkahely, szabályok annak. Nem nyaralok hidd el.

És nem akarok beleszólni az életedbe, nem szeretnélek eltántorítani attól amit csinálsz, én így tisztellek téged, ahogy vagy. Csupán rávilágítanék arra, hogy nem Te létezel egyedül és nem Te döntesz egyedül ezekben a kérdésekben. És miután én elfogadlak téged olyannak amilyen vagy (és itt most nem írok rólad ódákat, mint ahogy azt te teszed másokról, pedig sok minden eszembe jutott), pusztán arra kérlek, hogy ugyanúgy bánj velem mint én veled. Fogadd el a másságomat. Nem kell megértened, csak fogadd el, hogy máshogy látom ugyanazt mint te. Sajnos azonban Te erre nem vagy képes. Pedig talán már sokkal előrébb tartanánk, ha megtennéd.

"aki képes annyi munícióval beszállni egy vitába" de te nem vitázol, csupán vaktöltényeket durrogtatsz! Azokat a TÉNYEKET meg sem látod amik nem téged igazolnának. Egyszerűen félresöpröd őket, pedig nem kellene.

Nem vagyok tökös kohász gyerek. Nem is bánom.

Petró Dávid a. Karrier egy faipari mérnök ÚR
Előzmény: öntőszacsa (7528)