karrier Creative Commons License 2009.04.28 0 0 7521
Én azzal értek egyet, hogy úgy tűnik feltöltődtél. :)
Megint tele vagy a régi lelkesedéssel.

És megint nem figyelsz oda senkire, csak a saját hangodra.

Pedig leszállhatnál a magas lóról. Mert nem te vagy az egyetlen aki a szivén viseli a diákhagyományok ügyét. De megint belelovaltad magad a "majd én megmondom"-ba. És azzal, hogy sértegetsz embereket nem hiszem, hogy a selmeci szellemet támogatod.
Ki vagy te, hogy megkérdőjelezd valaki Firmaságát?
Ki vagy te, hogy szellemi trógernek nevezz valakit, aki nem ért veled egyet?
És már ne is haragudj, de ezt ugye csak hirtelen felindulásból sikerült monitorra vetned: "ártanak a selmeci ügynek, csakúgy, mint az a könyvtárat ismerő ember, aki álszerénysége miatt kvázi eltitkolja a rendelkezésére álló információkat (legyen az egyenruha, vagy bármi más)"
És kérlek ne kérkedj. Nem szép dolog. Visszatetszést kelt. Ha a köz érdekében cselekszel, mint ahogy azt előszeretettel hangoztatod is, akkor utána ne páváskodj vele.

Kezd egy kicsit zavarni az a fajta agymosás amit te konzervatív selmeci diákhagyomány-ápolásnak csúfolsz. Mindent besöpörsz az ernyőd alá ami azt támasztja alá, hogy itt merev, elszigetelődő viselkedésformák követése az EGYEDÜLI út. És ami pedig nem ezt támasztja alá, azt egyszerűen figyelmen kívül hagyod, még akkor is, ha az utóbbi hagyományelemek vannak többségben. Így nem lehet ezt csinálni. Ragaszkodjunk már a tényekhez!
Én sem, és azt gondolom itt közöttünk senki sem arra teszi/tette fel az életét, hogy kétszakestes, estélyis visongó kurvák (ahogy te szereted leírni) tartsanak szakestet. Mégis azonosítasz vele engem és még sokunkat. Mert én nem mondom azt, hogy lőjünk le minden nem a te normád szerint élő burschot? Nem te vagy a domináns ebben a kérdésben. És mindent el fogok követni, hogy soha se lehess az. Ha mégoly szűk környezetben is, mint az SDN-en kívüli lét.

És már megint a kötelező verkli, Szacsa bácsi majd jól megmondja gyerekek, hogy hogyan kell ezt csinálni: "ilyen a selmeci gondolatokhoz méltatlan dolgok elutasítása". Ne te mond meg, vagy idézetben:

"Te ne mondd meg nekem, hogy mit tegyek
Mi legyek, ha nagy leszek
Te ne csinálj nekem programot, ne mondd meg
nekem, hogy mit akarok
Te ne akarj engem nevelni
Ne hívj ki engem felelni
Te nem mondd meg nekem, hogy kit keressek
Kit kövessek, kit szeressek
Te ne mesélj nekem a dolgokról
Mert segget csinálsz az arcodból
És kérlek belém ne avatkozz
Ha kedvet érzek magamhoz
Te ne okozz nekem problémát
Piszkáld inkább a Bélát
Te nem mondd meg nekem, hogy mikor keljek
Mikor köpjek, mikor nyeljek."

Bár nem selmeci nótakincsünk éke, de azért ide pont jó volt. :) És már rég hallottam, meg is keresem gyorsan ,hátha le tudom valahonnan tölteni.


Előzmény: öntőszacsa (7517)