Antenna Creative Commons License 2009.04.28 0 0 7518
Akkor csak pár szóban...

" egy Frimaavató szakestélyen (a megnevezés is bicskanyitogató),"
miért is?

"A többség csinálja, ahogy akarja, attól mi még szintén csinálhatunk, amit akarunk. "
persze, csináljátok ami nektek jó... de élni és élni hagyni... ne kritizáld azt aki másképp szeretne élni.

"Kik alkotnak felelősséggel olyat, amit évtizedek múltán is be lehet mutatni."
Na kik? Te? A te tetteid is onnan ismeri mindenki hogy folyton felhozod és hangoztatod.

"A szavaidból azt vélem, hogy te a többség hangja szerint szólsz, így nyílván tudsz erre válaszolni."
szerintem hozzászólás alatt EGY firma volt és nem az sdnen részt nem vett firmÁK...
Persze megint azt látod más mondatában amit akarsz és nem azt ami oda van írva...

"Üdítő volt látni, hogy Miskolcon jelenleg mennyi baráti és asztaltársaság létezik. Mondjuk ez önmagában még nem biztos, hogy jó; ami értékessé teszi, hogy van bevallott céljuk. Van, amelyik a heti mulatozások miatt jött létre, de van olyan is, amelyik a dalkincs gondozását tűzte ki célul, másik a magyar borok megismerését és népszerűsítését. A szememben ők értékesebb diákéletet élnek, mint azok, akik pókereznek, whiskyt isznak és részegen, egyenruhában hőbörögnek a diszkóban."

Szerintem azért ismersz annyira hogy az én szememben is többet ér az előbbi mint az utóbbi. Ennek ellenére ha ő így akar élni akkor max tökön rúgdalhatom a diszkó előtt (bár nem járok diszkóban) amiért egyenruhában fetreng, de az hogy a szabadidejét mivel tölti az az ő dolga. Fel tudok kínálni neki lehetséges válaszutakat de melyiken indul el azt ő dönti el. Ez az ami mellett Karrier is és én is "harcolunk".

"értsd úgy, hogy gyakorta az egyenruhások egymás mellett vannak, de nem együtt, nem köszönnek egymásnak, stb."
Igen ez a nagy létszám miatt sajnos így van. Ez ellen lehet hogy értelme lenne küzdeni. Sőt...

" Nem érdekel, hogy ki mit hány mondatban tud/akar leírni."
Ha nem érdekelne, nem reagálnál rá.

"Vagy érts velem egyet, vagy vitázz, de ne minősíts."
Egyetértek néhány dologban, mert vannak közös gondolataink. Vitázni ismét nincs értelme mert veled értelmetlen. Több fórumon több barátod, és kevésbé barátod bizonyította már hogy értelmetlen vitázni mert addig ütöd a vasat amíg minden vita partnered ki nem száll a vitából.
Másrészt rájöttem hogy ez a fórum nem a viták színtere kellene legyen. Volt kb egy hónapja egy időszak mikor sztorizgatás és egybek ment... visszatért a jókedv, a vidámság. Én nem akarok a barátaim közt is csak észosztást, vitázást és bizonygatást olvasni.

"Két dolog miatt: 1. náladnál némileg idősebb vagyok, 2. náladnál némileg többet tettem, +1. megtalálod a balektízparancsolat elején."
Értem, akkor viszont elég ha blogot indítasz.

"Abban is biztos vagyok, hogy ha többet beszélnénk, vitáznánk (ez csak felkészült partnerek között megy) a közös ügyünkről, akkor sokkal előrébb tartanánk."
Nincs miről beszéljünk. Te ragaszkodsz ahhoz hogy az aktív diákok azt csinálják amit mondasz, én meg elengedem a kezük és megteszem amit jónak látok a saját környezetemben. A környezetem nem egyenlő a selmeci diákság egészével. Nevelem, okítom azt aki igényli. Kapnak fejmosást a balekjaim és meg is fogadják. Néha elküldenek a halálfaszára mert elegük van hogy csak baszogatom őket, de végül megértik és betartják. Sőt máskor ők jönnek tanácsér.

"Te hova sorolod magad és magad fajtát?"
A magamfajta az aki elmondhatja hogy tartalmas diákélete volt mert ameddig és amit tett az boldogsággal, élményekkel, barátokkal telt el. Tróger voltam egész addig amíg nem lettem szellem a főiskolán. Amíg egy gólyatábor után úgy mentem végig az F és az I épület között hogy nem köszöntek rám 6-7en... azóta úgy érzem hogy elmúlt a diákélet és itt az ideje a nagybetűsnek. Visszajárok és még manapság is sok ismerősöm van, mégse érzem magam oda valónak. Más kihívások, más gondok.


"Ezen elvek mentén, hogy is várhatnánk el egy szellemi trógertől, hogy megértse a selmeci diákélet lényegét, a közös munka-közös szórakozás-közös sikerélmény-közös élet elvét."

Mi köze egyiknek a másikhoz? Mi köze a selmeci diákéletnek az időben végzéshez?


Nos ennyit akartam megjegyezni, továbbiakban igyekszem betartani veled szemben a balek 10 parancsolatot.

Jó szerencsét!

Kocsárdi Attila alias Antenna
Előzmény: öntőszacsa (7516)